- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
Aktív témák
-
Hege
tag
válasz
Csabeeka #2224 üzenetére
Hali!
Én sem azt mondtam, hogy teljesen sz.r a gép, csak ezért a pénzért van hasonló tulajdonságokkal rendelkező más gép is. Azzal, hogy nem TSST-d van, szerencsésnek tekintheted magad. A bill probléma persze egyedi dolog is lehet, de lehet, hogy az az egyedi, hogy nálad azzal sincs gond.
Amugy ha megfogom a gépet, akkor érezhetően hajlik a műanyag az alján. Az integrált garafika meg nekem sem játékra kell, de a SiS Mirage2 ami az ASUS-ban van csak DX 8.1-es és pl a Windows Vistához min. DX 9.0 kell. Ezért gondolom, hogy kevésbé időtálló maga a gép.
Mindezektől függetlenül azt mondom, hogy tökéletes gép nincs. Mindnek megvannak a pozitívumai és negatívumai, aztán mindenki eldöntheti magának, hogy neki mi a fontosabb.
Na, jó válogatást mindenkinek -
becksim
aktív tag
válasz
Csabeeka #1239 üzenetére
Hát igen... én nagyon bizom az asusban, mert a pda-m is asus, és extra minőség, hihetetlen, hogy miket kibírt már az elmúlt két évben
Mondjuk asus alaplapokkal már volt gondom, de spongyát rá!
És az asus notik közül egyértelműen az 5050 a best buy, 512 ram és 64 bites procival (ráadásul MT-s Turion, 1M cache-el), 230 pénzért...(jövőre 220)
Csak ez a fránya sis vga ne volna benne... no nembaj, egyet ugyis megkukkantok majd élőbe, mielőtt megveszem. -
Filterheadz
csendes tag
válasz
Csabeeka #1236 üzenetére
Szia Csabeeka!
Először is gratula a gépedhez, bár már ott tartanék én is, h magaménak tudhatnék egy notit.
Azt szeretném kérdezni tőled és még akinek van a6u 5050-ese, hogy a színprobléma amit régebbi hozzászólásnál olvastam az a tiéteken rendben van e?
A tiédben is Samsung író van?
A tiéd és egy a6r b002 között vacilálok. Nem tudom mennyire gáz a sys csipkészlet, régebben volt egy alaplapom amin az volt, de azt nem sírom vissza. Jó lenne egy pm-es gép, de sajna annyit nem tudok rááldozni. Egyenlőre várok, januártól elvileg 20%-os lesz az áfa, hátha olcsóbb lesznek a gépek, tudom optimista vagyok.
Üdv
Filterheadz -
szijartg
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Parfüm topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- ACER Travelmate P258-M I7-6500U , 15,6"
- Panasonic Toughbook CF-19 - Ütésálló - elforgatható érintőképernyős - I5-3320M
- Microsoft Surface PRO 5 I5-7300U - billentyűzettel
- ACER Travelmate P215-52 I5-10210U- 15,6" kijelzős
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest