- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
Aktív témák
-
Laloka
tag
válasz
Bekeny003 #2203 üzenetére
most szeretnék venni egy ASUS A6Ja-t
1,6Hgz 2 magos procival, kiveszem belőle az 512-es ramot és belerakok 2db 1GB DDR667 corsair modult.
a notiban egy X1600 mobility van 256MB, 128bit, 12 pixel pipa.
szerintetek ezzel a géppel tudnék néha játszani, ha rámjön?
mondjuk egy 4000-4500 pontot tud teljesiteni 3d mark 2005ben?
Azt hallottam, hogy kurva jók a napa proci, de csak 64 bit alatt.
mit ajánlotok? -
jakobkacsa
senior tag
válasz
Bekeny003 #1963 üzenetére
hoppá, akkor tisztázzuk
az A6K-n lévő webcamera mikrofonját akarod használni, de letiltottad az integrált hangot, mert külső USB-s hangkártyát használsz?
ez így nem fog menni szvsz.
a mikrofon ugye rá van kötve az int. hangchipre, és nincs más kimenete, amit más hangvezérlőre ráköthetnél. ergo valszeg csak az int. hanggal működik.
azt nem tudom, hogy a 2 hangvezérlő működik-e egyszerre - soha nem próbáltam 2 hangkártyát egyszerre, én mindig csak integráltat használtam: a botfülemhez és a kis asztali speakerekhez bőven elég -
nak0n
aktív tag
válasz
Bekeny003 #1933 üzenetére
Az egyik utility, amit az ASUSomhoz adtak (a neve most nem ugrik be, ha hazaérek, meg tudom nézni), teszteli a hang ki- és bemeneteit. Biztosan neked is megvan ez a progi, ha esetleg nincs, elküldöm.
Na, ott próbaképpen fel kell olvasni egy szöveget, és ha azt látod, hogy nem látsz semmit, vagyis a hanghullám nem változik a kijelzőn, akkor kezdj el azon gondolkozni, van-e valami gond a géppel. -
-
blasius33
csendes tag
válasz
Bekeny003 #1831 üzenetére
Tényleg elég ocsmányak a matricák, de nem tudom, hogy láttatok-e már egy durván lehasznált notebook-ot..Ahol a kezed felfekszik a billentyűzet alatti részre, undorító módon lekopik a festék, amit aztán sehogy sem lehet helyre tenni..Sztem inkább érdemes otthagyni az ocsmány matricákat, minthogy még undorítóbban lekopjon a festék..
-
RudiG
tag
válasz
Bekeny003 #1617 üzenetére
Hali! Hol vetted? Esetleg ott érdeklődj utána, elvileg tudniuk kellene.
Én rákerestem neten és amit találtam hírdetéseket, ott csak az infrát említették.
Egyébként mit bír a gép? NFS MW milyen beállításokkal és hogyan megy? Esetleg CS Source?
Q034-ben egyébként milyen az DVD?Frankón müxik meg minden? Mert ahogy láttam(nb.hu) az''csak''4x-es,tehát gondolom más típusú, mint amikkel itt szórakoznak az embörök... -
RudiG
tag
válasz
Bekeny003 #1404 üzenetére
Hát akkor tényleg nem rossz...
Én is csak olvasgattam innen-onnan, de vm azt súgja, hogy x700 azért x700.De akkor ezek szerint 7300 sem rossz. Nálam 6200 volt és az nao n nem volt jó.Vm más játékkal esetleg van tapasztalatod? Én most rakom fel őket, konkrétean NFS MW-t. Kiváncsi vagyok mi lesz.
Xedos, melyik is az a wildscreen patch? mert a forumon csak NFS MW demohoz találtam, az jo a nem demohoz is? -
RudiG
tag
válasz
Bekeny003 #1330 üzenetére
Te/Ti hogyan használod/használjátok az aksit?
Mármint pontosabban a nemhasználatra, ill. az álatalános használatra gondolok. Mindig rajta van? Vagy leveszitek mikor hálózatról megy? Mielőtt aksiról nyomnátok föltöltitek csutkáig? Akkor és annyit használjátok amennyit csak lehet-> csak akkor dugjátok rá hálóra, ha lemerült és tölteni kell?
[Szerkesztve] -
Louis Gara
tag
válasz
Bekeny003 #1315 üzenetére
Ezzel én is tisztában vagyok, csak éppen az a gond, hogyha nem használod az aksit akkor is lemerül egy idő után. Pl ha nem jelzi, hogy tölti, és 5 órán keresztül megy a gép, persze nem akkuról, akkor egy idő után újra elkezdi tölteni, ha már 97 %-ra került azt érzékeli, hogy hoppá nincs feltöltve, és azt a 3%-ot rátölti. Szerintem ez nem túl jó neki. Próbáld ki, töltsd fel a akkut vedd ki két napra, majd tedd vissza, és tölteni fogja.
Igaz ebből következik a következő kérdés, mennyire szereti ezt a lithiumos?? -
RudiG
tag
válasz
Bekeny003 #1315 üzenetére
Hali!
Ezt légyszi fejtsd kii bővebben, mert totál lámi vagyok a laptopokhoz!
Tehát,ha ''lekapcsolom'' akkor nem töülti tovább...ez olyan mintha leszedném? és mit is kapcsolok le és hogyan?
Egyébként milyen a notid?Teljesiitményre?hang? melegedés? játékok hogy futnak? esetleg vga teszt eredmények?
Tud dualcsenelt ramügyileg egyébként ez az av6a-q025/26?
Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Parfüm topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- ACER Travelmate P258-M I7-6500U , 15,6"
- Panasonic Toughbook CF-19 - Ütésálló - elforgatható érintőképernyős - I5-3320M
- Microsoft Surface PRO 5 I5-7300U - billentyűzettel
- ACER Travelmate P215-52 I5-10210U- 15,6" kijelzős
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest