Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Van egy Zenbook Oled-em 185h procival es 16gb rammal.
Nem tudok olyan PDF programot felrakni ami normalisan mukodne. Adobe, PDF gear kiprobalva.
Ha megynitok egy akar 2-3 oldalas file-t ossze fossa magat a gep es ha gorgetek a dokumentumban szaggat es laggol az egesz.
Ha lerakom talcara, minden megy frankon es problema mentesen.
Szuz Win 11, semmi sincs rajta, feladatkezeloben a terhelest nezve semmi kiemelkedot nem mutat, szimplan csak sz@r....
Valami otlet esetleg? -
válasz
salapp #38756 üzenetére
En nemregiben valtottam Macbook-rol Zenbook 14 Oled-re.
Meg vagyok elegedve es ami a legnagyobb param volt egy mac utan, hogy talaljak olyan kijelzot windowsnal ami hasonlo minosegu, de szerintem sikerult.
i7 175h-val elheto akku idom is van.
szinten csak irodai hasznalatban van. -
Jo nagy vitat inditottam
Bocs mindenkitol en extrem felhasznalo vagyok, nalam csak akkurol megy mert folyton uton vagyok.
Annyit hasznalom a telefonom is, hogy alig birnak ki 2 evet. most a 15 pro maxot is megvettem tavaly, mar most 89%-on az akku van amikor naponta 2-szer toltom ezt is. -
Sziasztok!
Par napja vettem egy Zenbook 14 oled-et es a kerdesem csak annyi lenne, hogy van ertelme az akku kimelo 80%-ig toltesnek?
Az elmult evekben Macbook-oztam es tudom azt az akku idot soha nem fogja hozni, viszont par ora alatt igy le tudom meriteniSzoval az a 20% is lehet adna egy orat…
Intel Core ultra 7 155h -
Sziasztok!
Lenne egy kis problemam Asus Rog Zephyrus gx531-el. Amikor megvettem es haza hoztam a frissitesek elott az Armoury Crate mukodott. Azutan lefrisitettett windows es egyszeruen meghalt a program. Probaltam ujra rakni, letoroltem es minden de keptelenseg mukodesre birni. A problemam csak annyi lenne, hogy most a billentyuzetem a szivarvany minden szineben villog es rohadtul idegesit. En csak egy konstans szint szeretnek. Olvastam kulfoldi forumot, annyit irtak, hogy "Jah szar". Valakinek valami otlete hogyan tudnam ujra mukdesre birni a programot, vagy megallitani ezt a szivarvany hanyingert?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Drón topik
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G713QE! R7 5800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD
- ThinkPad L490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csúcskategóriás gamer fenevad: ASUS ROG Strix Scar G733QS (Ryzen 9, RTX 3080, 32gb ram/1tb ssd)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest