- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
abdulka1
őstag
válasz
nünüke1975 #29179 üzenetére
Szia!
Arra gondoltam, hogy ha megmondja a kolléga az operációs rendszerrel szemben támasztott igényét, akkor utána járással megtalálhattuk volna a megfelelőt, de sajnos amikor kérdeztem ez szóba se került, illetve hirtelen felindulásból az első szembe jövő masinát meg is vette.
Az említett 2009-es cad működik vista "fölött" is? A készítő oldalán nincs erről infó. Ha nem, de ragaszkodsz a verzióhoz, akkor leginkább a használt piacon kellene nézelődnöd, mert újonnan nem valószínű, hogy találni még vista kompatibilis gépet.(én nem kockáztatnám a kompatibilis módban való futtatás esetlegességét)
Ha más verzió is szóba jöhet, először itt tájékozódj a hardver követelményekről [link]
Ez az oldal jó támpontot adhat a megfelelő konfighoz.A másik kérdésre a válasz, igen. Ezzel. [link]
-
tothjani81
senior tag
válasz
nünüke1975 #29169 üzenetére
Üdv. Nekem x541 es van gyárilag csak egy 1Tb vinyó vokt benne. Optika helyére Caddybe tettem egy 250 es Kingstone ssd t. Ez az 541 es széria elég jó. Elég mutatós nem batár. A belseje ugye ár függő én T től vettem 160 körül 7th i3 8gb ram alaplapi intel hd + 2gb Gforce vga. Oldalt szellőzik csak ölbe nyugodtan lehet használni maxx komolyabb játéknál full grafikán melegszik na meg néha kicsit szaggat. De ha más nem megy csak a játék akor szépen megy. Pl wrc 6. Colin dirt fulon szépen megy. Sajnos a vinyója nem épp csendes de az úgyis megy a levesbe mert kicsi kell egy 4Tb 4k hdr filmeknek. A hangja szép notbookhoz képest szerintem kiemelkedő. Aksi sokat bír. Ha érdekel valami még szivesen írok. Ja az ss d beszerelése kb 15 perc és viszonylag könnyű
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401IU Gamer laptop
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,16GB DDR5 RAM,512GBnVmeSSD
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest