Hirdetés
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
m.martin #38132 üzenetére
esetleg, ha a biosban ki lehet kapcsolni a gtx 1650 ti -t és helyette integrált intellel indítani, az is megérhet egy próbát. Ha intel gpu-val elindul, akkor akár a gpu hibája is lehet.
Akár win, akár pendrive linux, azok komolyabb video módokat is használtak. A memtest meg talán csak szöveges mód vagy minimál grafikás.
-
Longeye
tag
válasz
m.martin #38130 üzenetére
Ha van a BIOS-ban "beépített" memóriateszt, akkor azt le lehetne futtatni, hátha talál valamit. Érdemes 2-3 alkalommal is végigvinni, mert én már jártam úgy, hogy egyetlen teszt simán lement a hibás modulon is.
Ha nincs ilyen lehetőség, és két memóriamodul van a gépben, kipróbálnám egyszer az egyikkel, másszor csak a másikkal indítani a gépet.A CMOS törlés is segíthet persze, de ezt én sem tartom valószínűnek...
-
azbest
félisten
válasz
m.martin #38128 üzenetére
nem melegszik túl a gép? A ventilátora jár?
chrystal disk infóval meg lehet nézni, hogy a háttértár smart nem jelez -e hibát. Ezeket le tudod tölteni és kicsomagolni másik gépen is és akár egy pendriveről próbálni futtatni.
A memóriát esetleg memtesttel próbálhatod, másik gépen csinálhatsz pendrivera ilyen teszt indító környezet. Nem biztos, hogy mindig észreveszi a hibát, de egy próbát megérhet
https://www.memtest.org/ -
-
Longeye
tag
válasz
m.martin #38117 üzenetére
Szia!
Pedig a BIOS frissítést is érdemes meglépni, szerintem. Nekem pár évvel ezelőtt HP asztali gépek fagyogattak Win10 alatt véletlenszerű időközönként, véletlenszerű helyeken, tömegesen. Azon egy BIOS frissítés segített.
Most, néhány napja Debian tettem az ASUS Zenbook-omra. Ahhoz is kellett a BIOS frissítés. Enélkül nem ismert fel egy csomó eszközt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jövedelem
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- ASUS FX505DY játszós laptop, megkímélt állapot
- Fujitsu Lifebook U939X Black /magyar bill/ - garanciális, használt
- Új! - Lenovo IdeaPad Slim 3 Arctic Grey i3/8gb/512ssd - billentyűzet világítás
- Lenovo V110 i3 6006U / 8GB Ram / 256SSD / Win10, gyári töltő
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest