- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Matteo005: 9800X3D
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz
kodoboy #20227 üzenetére
úgy tudlak titeket irígyellni. Nekem nincs egy nyomorult csavar sem alul, hogy le tudjam szedni. Felülről kell kezdenem a szétszedést, ha hozzá akarok férni a géphez. Raktam bele én is ssd-t, a kutya sem nyafogott, amikor szervizben jártam a gépemmel.
Ne nyald el a csavarokat, ne törj el semmit, óvatosan nyúlkálj a gépben és akkor bele lehet rakni. Nincs a gépben semmilyen matrica, amit eltéphetnél.Cris99: nem épp ebbe a topikba való kérdés, de kollégám szokta ezt csinálni, majd rákérdezek, hogy hogyan.
-
válasz
kodoboy #20077 üzenetére
Miért erőltetitek a Win7-et? Amikor a Win8.1 sokkal jobban kihasználja az erőforrásokat, jóval gyorsabb, és a legtöbb régi vírusra érzéketlen is. Ha nem jön be a METRO felület, akkor Classic Shell-t neki, azon akár WinXP-re is vissza tudod butítani a dizájnt. Én már a régi gyenge gépekre is Win8.1-et rakok.Így a legtöbb esetben nem is kell bajlódnom a driverekkel.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
kodoboy #20077 üzenetére
Nem ajánlom, én havernak felajánlottam hogy feltelepítek mindent meg rendberakom az új laptopját, aztmondta nem majd jön valami nagy gépguru aztán az megcsinálja, de mondom ismersz bakker ingyé megcsinálom szeretek bütykölni...
Késöbb panaszkodott hogy a hangerő gombok nem mennek stb... Win7-et rakott rá neki a f@szláma, support oldalon meg a driverek win8-tól kezdődnek
congratz!
Rátoltam neki 8.1-et azóta semmi gondja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Újsz. ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (4K Intel Core I9 10885H 32Gb 512Gb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb Touch
- Bomba ár! HP Pavilion G6 - i5-2G I 4GB I 120GB SSD I Radeon I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest