- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vati
senior tag
válasz
F_Gergely #38197 üzenetére
Vannak USB-C hubok, ahol kimenetnek kapsz egy HDMI aljzatot is N darab USB-A mellett, én ezzel próbálkoznék. Pl. ez, de vigyázz, az olcsóbbak csak 30Hz-en tudják a full HD-t, játéknál gond lehet. Sajnos a mai laptopoknál már a fél millás kategóriában is spórolnak az aljzatokkal. A HDMI splitterek neked nem hasznosak, csak duplázzák a jelet 2 monitorra. A switch csak ott hasznos, ahol két eszközöd van, és nem kell egyszerre látnod mindkettőt a 2 monitoron.
Nekünk a céges laptop úgy működik, hogy egy USB-C aljzatról megy a 2 fullHD monitor (azok egymásba dugdosva) és a billentyűzet és az egér is, de ehhez a monitorba is kell okosság.Én ott szívtam meg, amikor 2 HDMI-eszközt (céges+saját laptop) akartam 1 monitorra dugni. Kénytelen voltam HDMI switchet venni, hiába volt még egy szabad DisplayPort csati a monitoron, de a DP kb semmivel nem kompatibilis, annyira "fejlett" pl. a HDMIhez képest.
A HDMI switch még drága is volt, de legalább működik az én use case-emben, és nemcsak 30 Hz-en.Ha annyira gyengén van ellátva csatlakozókkal a laptop amit kinéztél, jobb megszokni ezeknek az USB-C huboknak a gondolatát. Nekem most 2 is van, teledugdosva
amellett hogy tele van dugdosva maga az A17 is.
-
azbest
félisten
válasz
F_Gergely #38197 üzenetére
Melyik változat ez a gép?
Ha thunderbolt4 vagy displayport alternate módos type-c van rajta, akkor ahhoz van olcsó kábel / dongle.
Milyen monitor? 4k vagy fullhd?Akár csak videokimenet [link] [link] [link] ahol nem írja kifejezetten a 4k 60Hz-et, ott valsz fullhd vagy 2560-as felbontás lehet a max 60Hz-cel.
meg vannak egyszerűbb több portos donglek is képességtől függően különböző árakon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Szólánc.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali mobilos kérdések órája
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +30.000.- Ft ból
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest