Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Longeye
tag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Csatlakozom az előttem szólókhoz! Én két egyforma SSD-t tettem bele és a RAID0-val is kipróbáltam, mert a BIOS-ban tudja. Néhány hónapig használtam így, de igazán nem vettem észre semmi sebességnövekedést, pedig virtgépeket is futtatok rajta rendszeresen. Tesztek persze hozták a dupla sebességet, de ennyi.
Nálam most nyáron lépte át a fotók tárhelymérete az 500GB-ot.
Van egy MS365 családi előfizetésem. Így mindenkinek van a gépén itthon jogtiszta Office, meg jár hozzá 6TB tárhyel. Én azt csinálom már vagy 4-5 éve, hogy tükröztem az asztal, megy a dokumentumok tartalmát a felhőbe. Így bármilyen netre csatlakoztatott eszközről bárhonnan hozzáférek. Ráadásul, ha újratelepítem a gépet (ami néhány évente elő szokott fordulni), akkor beállítás után, minden visszakerül a helyére. Ennél biztonságosabb tárolást nem tudok elképzelni. Igaz, ez havi 3000 Ft-ba kerül.
Csak egy ötlet... -
vittgen
senior tag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Szia Zoli bácsi!
Kiváló választás volt a Asus Tuf Gaming!
Én az elsőt 5 éve vettem. Ryzen 7 procisat.
Most 3 hete még egyet vettem, ez egy 1 terrás SSD-s, GeForce RTX 4050 videokaris.
Ajánlani tudom a Sniper Ghost Warrior sorozatot is, ha a FarCry bejön!! -
Semin
őstag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
A gépen belül van a gari matrica, a hűtő csavarján. Simán lehet bővíteni nem jár gari vesztéssel.
Én bővítettem az enyémet m2 ssd-vel, nagyon egyszerű szétszedni. ( tutorial videót nézz meg, mert a jobb alsó csavar trükkös) A 2. m2 nagyon könnyen hozzáférhető csak a burkolatot kell levenni.
Én külön választanám a két dolgot, több okból is.
A biztonsági mentés (képek) remekül meglesznek a külső meghajtón, a játékoknak pedig vennék egy m2 1TB SSD-t.
Igen, sokkal lassabb az USB-s felület de ami fontosabb biztonságosabb ha csak a képeket tárolod a külső meghajtón. -
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
ez néha azért nem jó, mert sok notis gyártó - többek között az asus is - szokott olyat csinálni, hogy nem csak az illesztőt teszi a telepítőbe, hanem a bizonyos segédalkazás(oka)t is - ami(k) később hiányozhat(nak)!
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Talált süllyedt.
Öné a piros hangszóró.
A Ricoh volt a hiányzó láncszem.
A cardbus vezérlő hiányzott neki. A memkártyát hiába látta.
Ezt nekem is hajlandó volt felrakni, Vista-s driver ide vagy oda.
Például a Vistás hálókártya drivernél ezt írta ki noti:
Na most ez akkor mi? Mert ha jól értelmezem öreg neki ez a driver.
(persze az is lehet hogy angol szakkörre kéne járnom)
-
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
a win 7 néha csak látszólag illeszt mindent, de néhány hardver az oprendszer által adott illesztővel nem működik rendesen! a megoldás egyszerű; letöltöd a noti letöltési részlegéből a "friss" illesztőt - ha nincs hivatalos win 7 támogatás a notihoz, akkor a vista alá kiadott is tökéletes -, majd azt rendszergazda módban ráhúzod a rendszerre (jobb klikk a telepítőre -> futtatás rendszergazdaként), majd noti restart, és utána működni fog a wifi! ja, és az összes atk driver és utility is legyen a fent leírt módon feltelepítve, mert hiába van illesztve a wifi, hiába telepíted fel a wifi modul szoftveres kezelőjét (wireless console), ha nincs, ami a kettő között közvetítsen! a notis gyártói alkalmazásokat pláne nem tudja pótolni a win 7, hiszen nem tudja, hogy mi hiányzik!
ha a későbbiekben a win 7 frissítést akar telepíteni bármihez - amihez előzőleg a gyártói win 7/vista illesztő kellett -, akkor nyugodtan lehet engedni frissíteni, utána már működni fog mindig minden a friss win 7 által letöltött friss illesztővel! -
7Heads Drago
veterán
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Nem taláják egyenlőre a gyári lemezt...

Illetve az intel honlapjáról tettem fel elvileg alaplapi drivert, és vga drivert is.
Nekem a wifi modul már telepítés közben is ment. Mert a telepítés végén már egyből frissíteni akart a Win.
Illetve ezt találtam én: [link]
Melyik wifi modul van a gépben?
revolver: Win7-ről van szó. -
revolver
aktív tag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Szia!
Na asszem megvan a probléma oka a Wifi-re.
Próbáld meg hátha így már nem lesz probléma.Másnál is voltak gondok és az xp frissítése megoldotta a gondokat.Magyarán rakd fel az xp-re az sp3-at és úgy telepítsd rá az ultilityket!Egy másik fórumon találtam:
Asus X51: "Hello
Nekem is ilyen gépem van és sokat küzdöttem vele: ACPI probléma, Wifi se ment, de ha szűz Windowsra felrakjátok a HOTFIX-eket (sp2 vagy sp3) és az ATK -t, akkor minden jól működik. És egy BIOS frissítés se árt."Remélem így már menni fog!
Üdv.
-
revolver
aktív tag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Fn+F2 gomb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen switch-et vegyek?
- Háztartási gépek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Napelem
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15s Gen2 i7-1185G7 / 16GB / 512GB SSD / T500 / Win11 Pro / EU Bill
- Eladó garancias hp victus rtx 3050ti
- Új 0km es GARANCIÁS asus tuf ryzen 7 7435hs rtx 3050 144hz
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx