Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• woland

csendes tag

válasz terro83 #7398 üzenetére

Nekem kb. két évig nagyon megbízható volt, és azóta is az - egy wifi-problémától eltekintve (de ez is csak alkalmanként jön elő).
    Én kb. két és fél éve használom szinte mindennap, és amikor megvettem, akkor azt kaptam, amit vártam (az én notim egy A7JC-Q007-es típus, de ma már csak régiségkereskedőknél kapható :N)
    Ami jó benne, hogy az összes drivert és egyebeket megkapod hozzá (nem úgy, mint pl. egy HP-nál), mindent fel tudsz installálni (mondjuk előtte célszerű elolvasni, hogy mit milyen sorrendben kell, de ha megteszed, akkor könnyű). A képernyője két és fél év után is gyönyörű. A billentyűzete és a gombjai korrektül működik, és igaz ez a DVD-íróra, az USB-portokra, és a többi csatlakozóra is (a wifi-vel vannak csak gondjaim, de az lehet, hogy szoftveres). A ház nem olyan masszív, mint a DELL-é, de én nap mint nap hurcolom a BKV-n, évente négyszer-ötször meg is reptetem oda-vissza (bár sosem adom fel csomagban, hanem mindig magammal viszem), és nincs semmi baja. Akkumlátorról - ha kikapcsolom a Bluetooth-t, akkor most közel 3 órát tudom használni - ez mondjuk nem videószerkesztés ekkor, hanem csak Word, Excel vagy PowerPoint.
    Szóval az ASUS szerintem egy nagyon jó választás - bár közben megnézve az általad kiszemelt gépet kicsit elfog az irigység ;)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés