Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: A kérdés...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
woland
csendes tag
válasz
terro83
üzenetére
Nekem kb. két évig nagyon megbízható volt, és azóta is az - egy wifi-problémától eltekintve (de ez is csak alkalmanként jön elő).
Én kb. két és fél éve használom szinte mindennap, és amikor megvettem, akkor azt kaptam, amit vártam (az én notim egy A7JC-Q007-es típus, de ma már csak régiségkereskedőknél kapható
)
Ami jó benne, hogy az összes drivert és egyebeket megkapod hozzá (nem úgy, mint pl. egy HP-nál), mindent fel tudsz installálni (mondjuk előtte célszerű elolvasni, hogy mit milyen sorrendben kell, de ha megteszed, akkor könnyű). A képernyője két és fél év után is gyönyörű. A billentyűzete és a gombjai korrektül működik, és igaz ez a DVD-íróra, az USB-portokra, és a többi csatlakozóra is (a wifi-vel vannak csak gondjaim, de az lehet, hogy szoftveres). A ház nem olyan masszív, mint a DELL-é, de én nap mint nap hurcolom a BKV-n, évente négyszer-ötször meg is reptetem oda-vissza (bár sosem adom fel csomagban, hanem mindig magammal viszem), és nincs semmi baja. Akkumlátorról - ha kikapcsolom a Bluetooth-t, akkor most közel 3 órát tudom használni - ez mondjuk nem videószerkesztés ekkor, hanem csak Word, Excel vagy PowerPoint.
Szóval az ASUS szerintem egy nagyon jó választás - bár közben megnézve az általad kiszemelt gépet kicsit elfog az irigység
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Cyborg 15 A13VF-862 RTX 4060 8GB / i7-13620H / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garancia
- HP Elitebook 840 G8
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Dell Latitude FHD IPS Intel core i5-1345u 16GB DDR4 256gb SSD WIN11
- HP EliteBook G9 845 notebook: AMD Ryzen 7 Pro 6850U, 16GB DRR5, 500GB NVMe SSD, Win11 Pro, garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
)
Pyttawrx