- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
woland
csendes tag
válasz
terro83 #7398 üzenetére
Nekem kb. két évig nagyon megbízható volt, és azóta is az - egy wifi-problémától eltekintve (de ez is csak alkalmanként jön elő).
Én kb. két és fél éve használom szinte mindennap, és amikor megvettem, akkor azt kaptam, amit vártam (az én notim egy A7JC-Q007-es típus, de ma már csak régiségkereskedőknél kapható)
Ami jó benne, hogy az összes drivert és egyebeket megkapod hozzá (nem úgy, mint pl. egy HP-nál), mindent fel tudsz installálni (mondjuk előtte célszerű elolvasni, hogy mit milyen sorrendben kell, de ha megteszed, akkor könnyű). A képernyője két és fél év után is gyönyörű. A billentyűzete és a gombjai korrektül működik, és igaz ez a DVD-íróra, az USB-portokra, és a többi csatlakozóra is (a wifi-vel vannak csak gondjaim, de az lehet, hogy szoftveres). A ház nem olyan masszív, mint a DELL-é, de én nap mint nap hurcolom a BKV-n, évente négyszer-ötször meg is reptetem oda-vissza (bár sosem adom fel csomagban, hanem mindig magammal viszem), és nincs semmi baja. Akkumlátorról - ha kikapcsolom a Bluetooth-t, akkor most közel 3 órát tudom használni - ez mondjuk nem videószerkesztés ekkor, hanem csak Word, Excel vagy PowerPoint.
Szóval az ASUS szerintem egy nagyon jó választás - bár közben megnézve az általad kiszemelt gépet kicsit elfog az irigység
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged