Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Longeye
tag
Van olyan topic, hogy "Milyen SSD-t vegyek?"
Legközelebb érdemes vásárlás előtt ott is olvasgatni. (Én szoktam.) Van több olyan hsz., hogy az ADATA kerülendő márka, bár az ára megértem, hogy vonzó lehet.
ASUS TUF Gaming F15 notinkban két Kingston Fury Renegade 2TB-os SSD van, RAID0-ba kötve.
A kettő között majdnem 6-10°C a különbség, szóval valószínűleg az egyik slot-nak rosszabb a hűtése.
Annyit lehet, hogy érdemes lenne megpróbálnod, hogy megcseréled a két SSD-t, hogy a "hevesebb" kerüljön a hűvösebb helyre.
Ugyanez a konfig asztali gépben (Asus alaplapban) csak 1°C hőmérsékletkülönbséget mutat.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- iPad topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- BestBuy topik
- Automata kávégépek
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- World of Tanks - MMO
- Házimozi belépő szinten
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest