Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Király a cucc! Nem csak a design komoly, hanem a teljesítmény is. Mondtam neked, hogy komoly lesz :D Használd egészséggel.
"Külső hang nem egy.."
Azért a Dolby-t konfigold be (ha még nincs), ez rengeteget dob rajta. De mondjuk én fülessel tolom. De említetted hogy filmre van állítva akkor be van."TouchPad"
Igazából külső egér úgy is jön, én az első zsírpacánál frászt kaptam. (Tudom használati tárgy), de én melóba kötöm rá a külső bill-t és az egeret. Plussz egy USB elfért volna igazán, mert a hűtést külön kell konnektorba dugnom emiatt. De nem lényeg, harmadrangú probléma.Ár/érték/Összeszerelési minőség
Nagyon jó kis gép ez ahogy videóba is mondod, nem szabad lebecsülni sem a proci, sem a dgpu erejét. Melóba nálam mindenki megcsodálja pedig 1M környékén van a mac a hóna alatt. Ennyit erről design, stílus, massziv komoly felépítés! Háromszor annyit fizetett ki a gépért amit vett, mégis az enyémet nézegetné.Szedtem én is szét, egy masszív komoly cucc az egész. Zsanérokat nézted? Brutál. Nem nyeklik nem nyaklik, nem recseg. Össze van rakva, ennyi. Nekem komoly művelet volt megbontani a házat. Súlyát nem kérdeztem, asszem nálam 2,6 néhol kicsit sok, de megvan neki bocsájtva Ja és a 17 coll egy nagyon okos döntés volt.
Gaming/Vágás
A FHD az ereje ezeknek a gépeknek. RTX gpu, FHD 60 nincs kérdés.
Videóvágás nálam is gyönyör, ok a Ryzen ebben karmester.
El is várom tőle."Bill/lenyomás"
Pazar a bill, én azt imádom a legjobban zsír pacák ide zsír pacák oda. Egyedül melóban egy korábbi Dell G15 tudta ezt űberelni azt imádom nyomkodni az egy álom, de az Asus TUF bill is nagyon kellemes. Mac-es nyomogatás után (ami sokkal több lóvé) nekem a TUF a nyerő, de ízlések és pofonok persze."UnBoxing"
Telibe végignéztem a kicsomagolást, újra átéltem én is az élményt."W11"
Azért korrekt nem? Elmondom hogy a szürke importos cd keys és társain kívül, ha pl egy SoftDirect-be bemész 50k környékén van az OEM W11. Úgy hogy ezt szépen le is vonhatjuk a vételárból. Ennyit spóroltál a hivatalos licencen. ---------> W12
Én a + 8GB memóriát a W11-et összeadtam akkori piaci áron kb 70-75k amire kijött.
Ezeket nem kellett megvennem a gépbe akkoriban.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- ZBook Fury 16 G10 16" 4K+ IPS i7-13700HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam GAR
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- Dell Precision 7770 17,3 FHD Laptop,i7-12850HX,32GB DDR5,RTX 3000 12GB,1TB,100% akku,NBD gari 2026ig
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx