Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bryan65
tag
válasz
Mikulásbá
üzenetére
Azért kérdeztem mert tudnom kéne hogy kuka az adapter benne vagy csak szoftvere hiba na olyan progi kellene ami ezt megmutatja, itt vettem a HA -on szinte új ként gyereknek az egyetemre 20 nap volt benne, az mondta az eladó hogy feltett egy jogtiszta szüz win 11 prot mindent megnéztem csak az eszközkezelőt nem, szabad téren történt az átadás vállalt rá garanciát is, nem tudtam hogy nekem kell megd...ni annyira szüz a winfos. Vettem bele egy TP-link nano WI-FI adaptert és simán használjuk csak b...a a csőrömet.
-
válasz
Mikulásbá
üzenetére
Ez igaz. Nem is azért mondtam, hogy ellentmondjak, csak beugrott egy emlék... nagyon régen volt a Nortonnak egy cucca, tartalmazta a Windoctort, meg Disc Doctort is, de volt egy modul ami az alaplapokat analizálta ... Azt ígérte, hogy megmutatja, ha valami gond van, és mindezt úgy, hogy nem egy gyártó alaplapjára korlátozódva, és 2000-ben!
Aztán 22 évvel később kénytelen volt konstatálni, hogy eltelt majdnem egy negyed évszázad, direkt ASUS analizáló progi, és az egyértelműen hibás alaplapot simán bepecsételi, hogy minden oké...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos autók - motorok
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- HP Victus 16 Gamer Laptop - Intel 11400H, 16 GB RAM, RTX 3050 Ti, 512 GB NVME
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx