Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DonDragonka

őstag

válasz GoodSpeed #33288 üzenetére

Figyelj arra, hogy ha megosztasz képeket, semmilyen személyes adat ne legyen rajta, jobb a békesség alapon!!!!

A probléma kapcsán, ezt egy másik topic-ban írtam pont pár perce...

Pár napom ráment, de kiteszteltem valamit. Win11 vs. hibák és problémák.
    A gépen (legalábbis az enyémen, G733QS) minden anomáliát, érdekesebbnél érdekesebb eseménynapló hibát, FH5 random fagyást, stb stb. meg lehet előzni, ha semmit nem telepítesz fel ASUS-tól. Se a MyASUS-t se az Armoury-t. Egyszerűen még nem okésak az Ausus által fejlesztett progik Win11 alatt.
    Teljesítményben talán így nincs a toppon, de csak GPU-nál. 4-5 fps-el kevesebbeket hoz tesztekben (ahol eddig 125-t volt ott "csak" 120fps most ;] ), de pl FH5-ben semmi különbség (2K, Ultra), viszont tegnap játszottam majdnem öt órát vele hiba, fagyás és mindenféle probléma nélkül. Az eseménynapló meg olyan hibamentes amilyet már régen nem láttam.
    Ami problémás lehet, hogy az sajnos nem elég ha leszeded ezeket a progikat. Felrak olyan paraméter fájlokat, beállításokat mindkét progi amiket az uninstall nem szed le. Azzal van gond, hogy a Win11 teljesen átrajzolta, és kód szintjén más algoritmussal és motorral kezeli a klasszikus Power Configot (még saját magától is függetlenül kezeli a régi motort és az újat, például Ultimate performance már nem csalogatható elő semmilyen formában). Erre még Asus jó fejlesztői nem készítettek jó megoldást.

Új hozzászólás Aktív témák