- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caboose
tag
válasz
Szupercsirke #30914 üzenetére
Üdv!
Én is egy fx505dt-t vettem pár hete, csak a Ryzen 7 3750H processzorral. Leírom a tapsztalataimat, hátha segít a döntésedben.
Alapvetően asztali gépen dolgozom/játszom szóval nekem csak kiegészítésnek kellett, ha elutazok stb. Nekem a laptop egy szükséges rossz, de lényegében erre a feladatra nekem teljesen megfelel.
A kijelzője egész jó képet ad, a 120Hz nekem nagy pluszt jelentett. A válaszidő viszont inkább átlagos, kis ghosting tapasztalható gyors mozgás esetén. A fényerő lehetne erősebb de egyáltalán nem rossz.
A billenytűzet RGB-s, de csak egy zónás. Nekem meglepően jónak tűnik a gépelés rajta, persze nem egy cherry mx, de nem is azt vártam tőle. A touchpad is kellemes csalódás volt számomra, pedig általában rühellem őket. De ez egész jól reagál és a mérete is megfelelő.
A gép teljesítménye rendben van, habár játékra minimálisan használtam eddig. Az intel ssd-vel gyors, reszponzív nincs rá panaszom. A hűtés idle-ben silent beállításon kb 36-50 között tartja a processzort, 50-re is azért megy csak mert időnként teljesen kikapcsolja a ventilátorokat. Játék alatt viszont biztos hangos (nincs túl nagy tapasztalatom még ilyen téren) 2 hőcsővel nem lehet megváltani a világot.
Az akksiidő átlagos, kb 5-6 órát bírhat alap felhasználás mellett.
Ami még negatívum az a driverek telepítése, ami igazi ASUS-os rémálom, de ha sikerült egyszer működésre bírni őket, onnantól nincs velük baj.
Maga a gép kidolgozásával nekem elsőre nincs semmi bajom, pedig sokan kritizálják itt a fórumon is. Nem nyeklik, nem nyöszörög az anyagával sincs bajom. A sok kritika szerintem inkább egyféle laptop sznobéria eredménye lehet (no offense!). De nyilván nem egy alu-magnézium ötvözet. Az más kérdés, hogy pár év használat után mi lesz...
Tehát összességében nekem második gépnek kiválóan megfelelt, de elsőszámű játékos gépnek nem biztos, hogy ezt választottam volna.
Remélem segítettem -
ervin1979
tag
válasz
Szupercsirke #30914 üzenetére
Szia
Ez engem is érdekelne. Ezt hol láttad ennyiért? én csak a 1050est láttam 220ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Sorozatok
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged