- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben0211
tag
válasz
Járókeret #28560 üzenetére
Pont ezaz hogy a euronicsban ezaz 1 volt az ami 2kilóig türhetőnek volt mondható a többihez képest mert azokat nemigen játékra dobták össze mondjuk win10 miatt ezt sem, meg ott lett volna még az asus rog vasa 3kilóért annyit meg azért nemadnék ki laptopért. Volt utánna nézegetés mert nemaza fajta vok aki csakugy kidobálja a penzt az ablakon feleslegesen és jó vélemények voltak róla. Az már más téma amikor nálad van és szembesülsz vele hogy kifogtál 1 szart... Igazából bios frissítés megoldotta a fagyásokat, az intel skylake proci miatt voltak ezek a jelenségek , egyedül a youtube videók akadnak be teljes képernyőn random de ez meg a flash meg a bongeszo meg a nemtudom még miknek a hibája legalábbis amiket találtam róla. Viszont ami a legrosszabb hogy ezek a procik már csak a win10et támogatják ami szerintem 1 kalap szar mert én pl a gta4et sem tudom elindítani rajta normálisan. Mindegy a lényeg hogyha vesztek gépet és régebbi játékokkal is játszani akartok akkor olyan procit nézzetek bele ami kompatibilis még a 8.1el vagy a win7el is. Ezt az asus x550vx szériát meg szerintem hanyagoljátok ha játszani is akartok. Vagy lehet hogy csak én fogtam ki rosszat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- Dobozos Microsoft Surface Érintős Laptop Go 2 -50% 12,4" i5-1135G7 8/128 WSXGA
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest