- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerviz, nem bővítőműhely. Akkor foglalkoznak veled (jobb esetben), ha gond van a noti bármely olyan alkatrészével, ami vásárláskor benne volt.
Memóriabővítés nem egy nagy wasistdas, csak keresel a ph!-n az apróhírdetések között olyat, ami neked kellhet, eladó valószinű még berakni is segít és pár nap garit is ad hozzá. Ha mégsem mered így bevállalni, akkor meg olyan kiskereskedőhöz kell menni, aki vállal ilyet, de mondom, ez annyira piszlicsáré kis feladat, hogy ha már volt a kezedben valaha csavarhúzó, és dugtál már bele ram-ot alaplapba, akkor nem lehet gond. A mellékelt manual-ban (már ha adtak ilyet a notihoz) talán még egy ábra is van róla... -
Kerio
őstag
Nekem rossz élményeim vannak az NSE-vel. Barátnőm gépét küldtük el szervízbe, mert két hét után kerregett a ventije. El is vitték GLS-el. Eddig semmi gond. Aszem öt hét van írva szervízelési időnek. Én a második hét után már érdeklődtem. De semmi. Annyit mondott a csaj, hogy még várnak az alkatrészre. Állítólag minden hétfőn kapnak alkatrészt, de ezzel most nem jött. Jólvan, semmi gond. Kivártam az öt hetet. Akkor már panaszkodtam, hogy nincs meg a masina, és nekem munkaügyben kell.. Erre, hoppáá, már az alkatrész megvan, és teszt alatt van a gép. Nagyon örültem neki. Egy hetet vártam még, és felhívtam őket. Erre a csaj: Még nem érkezett meg az alkatrész... Mondom, mi??? Multkor már kínpadon volt. Erre nagy hallgatás. És azt mondja, hogy ez sajnos ilyen dolog.... Hátjó, felhívtam a fogyasztóvédelmet. Ők azt mondták, hogy ennyi idő után csere jár. Meg, hogy beszéljek az üzlettel, ahol vettem, és kérjem a cserét. Okéss..
Felhívtam ujra az NSE-t, és mondtam neki, hogy jogilag fogok tovább lépni. Aztán bementem a boltban, ők felhivták az NSE-t... semmi újat nem mondtak.
Másnap hívtak, hogy kész a gép, és küldik... Jajjjdejóóó.
Mivel nem voltam otthon, a kedves GLS-es futár bemászott a kerítésen, és lerakta a családi ház pince ablakába. Az utcáról simán látszott a doboz. Remek.. És ha ellopják? Meg különben is ki irta alá helyettem a szállítólevelet?
Szerintem egy memóriabővítés miatt NE KÜLDD AZ NSE-hez. -
bnss
veterán
Hogy is mondjam, maga a memória modul az garanciális, mivel a notesszel együtt vetted, de a memória bővétés nem jár garancivesztéssel, így nem is kell a garanciális szervízzel végeztetni a beszerelést. A Ramiris köztudottan nagyker.
Keress egy notebookos szaküzletet és ott rakass bele még memóriát, ha otthon nem vállalod be.
Petek & Imy: próba cseresznye elv, mint mondtam, nekem is jobban "bejön", mint a P4G.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AliExpress tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Óra topik
- Bestbuy játékok
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- További aktív témák...
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,16GB DDR5 RAM,512GBnVmeSSD
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Lenovo ThinkPad T440 (Furbify-tól vásárolt, felújított laptop)
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3433
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest