Hirdetés
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz Kicsirics77 #18375 üzenetére
jahh, az lehet. Én már a win install grafikus felületén, az első lépésnél lévő másolásra gondoltam.
(#18376) honda130:
ez a sor elég gáz számodra:
Sec Master Hard Disc:S.M.A.R.T. Status BAD, Backup and Replace
ez alapján egyértelműen el van feküdve a hdd.[ Szerkesztve ]
-
honda130
tag
válasz Kicsirics77 #18375 üzenetére
Sziasztok! Közben lefeküdtem megint aludni, de felkeltem és válaszolnék az írtakra. Sajnos a CD-ről bootolás is eddig tartott, mert nem értem miért, az is megkukkant. Mindegy neki ki van-e nyitva a cd meghajtó vagy be van csukva. Megáll az eleje táján, mikor kiírja az "American Megatrends feliratot a kis piros emblémával. Ilyenkor a képernyő alján a következőket írja ki. Az utolsó 4 sort írtam le, mert a többi szerintem a sokásos dolog. Lehet hogy az általam leírtak első két sora is, de azért leírom. :
Auto detecting USB Mass Storage Devices...
00 USB mass storage devices found and configured.Sec Master Hard Disc:S.M.A.R.T. Status BAD, Backup and Replace
Press F2 to ResumeFélek hogy nagyobb gond lesz ezzel a géppel m,int holmi hdd. Elkeserítő.
Úgy csinálj lehetőleg mindent, hogy ne kelljen senki előtt letagadni hogy a te munkád. Én minden nap megpróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest