Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alfa20
senior tag
válasz
balpeter04 #13966 üzenetére
Lehet hülye kérdésnek tartod, de nem lehet hogy a töltő sípol?
Nekünk két Asus notink van X51RL és N55SF, mind a kettőnél van egy kis sípolás, de mind kettőnek a töltőből jön a zaj, húzd ki a töltőt. Ha mégsem az, akkor garanciában el tudod küldeni bevizsgáltatásra.
Néha azért érdemesebb egy kategóriával magasabb gépet választani, akár kicsit későbbi vásárlással, tömegtermékeknél %-osan nagyobb a hiba lehetőség. -
tothir
tag
válasz
Nekem 4 gép megy a szobámban, 2 noti, 2 netbook, nekem is van ilyen sipolás, iga nem tudom melyikből jön, de engem nem nagyon zavar. De persze nekem tökéletesen müködnek, semmi bajuk.
Asusról meg annyit, hogy volt eeepc 700x-em és teljesen meg voltam vele elégedve, mármint hardveresen iszonyat gyenge volt, de összeszerelés minösége ott volt, nem recsegett, ropogott.
Én is gondolkozom asus x54l sorozat vásárlásán, 100ért már lehetne kapni és nem járnék vele rosszul szerintem, de most úgy vagyok megpróbálom kihúzni tavaszig, hátha jönnek majd a emgfizethető amd-s ssd-s gépekAkár asusban is
-
VateRicsi
aktív tag
válasz
Az Asus nagyon jó gyártó, de minden cég termékei között van néha hibás is. A Nokiától sem vártam volna hogy a felső kategóriás, üzleti mobiljai közül több selejtesbe is belefutok, mégis ez történt. Mondjuk azóta én sem bízom már annyira a Nokia minőségében, szóval megértelek. Azért az Asus védelmében még annyit, hogy a G53sx-et tartom a legjobb notebooknak amit valaha használtam, pedig volt már két prémium Lenovo-m is ugyanilyen árkategóriában, de az Asus jobb mindegyiknél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- New World - az új Amazon MMORPG
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen légkondit a lakásba?
- TCL LCD és LED TV-k
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mos, főz, takarít ez a furcsa figura
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G3 - AMD A10-8730B I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G2 - AMD A10-8700B I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest