Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
k0c2k4
tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
A hdmi melletti az usb3-as... mondjuk latszik is a ket masik fekete ez meg kek
a tapcsatlakozoval kapcsolatban: jatek kozben megforditomes kb 45fokos szogeb van
igy szbadon aromolhat a levego es meg nem is zavaro, maskor meg a hutes alig dolgozik (legalabis en csak a hddt velem hallani) -
kelly7
aktív tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Hát azt én sem tudom melyik 3.0-ás
A HP-nk az matt kijelzős. Fene tudja. Napon jobb az tény, de bent nem érzem annyira hiányát. Átlagos használatnál nekem szinte abszolút nem melegszik még ölben sem. Sőt engem még zavar is kicsit főleg most hidegben, hogy a fém burkolat miatt fázik a kezem rajta.
Játéknál már azért melegszik, de a csatlakozónál ilyenkor sem érzek semmi negatívumot. Ez ilyen és kész 
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű ASUS Zenbook 13 i7 11.gen /16GB RAM/1TB SSD/300 nit
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- ELADÓ: ASUS ProArt Studiobook H7600H 64GB RAM / i9 / RTX Studio / 4K OLED
- Lenovo ThinkPad T480s - i5-8350U
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a tapcsatlakozoval kapcsolatban: jatek kozben megforditomes kb 45fokos szogeb van
A HP-nk az matt kijelzős. Fene tudja. Napon jobb az tény, de bent nem érzem annyira hiányát. Átlagos használatnál nekem szinte abszolút nem melegszik még ölben sem. Sőt engem még zavar is kicsit főleg most hidegben, hogy a fém burkolat miatt fázik a kezem rajta.
Pyttawrx