Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Recon666
üzenetére
Amit írtam pl akár az is lehet:
Alaplapi hiba is lehet, vagy a másik lcd is rossz, bár ennek kicsi az esélye, de lehe.
Vagy nem kompatibilis. Még annyi jutott eszembe, ha pl elemlámoával megvilágítod, vagy ha olyan szögben tartod, látszik hogy van kép, csak világítás nincs?
HA nincs kép sem, akkor ram is lehet, ha van kép, akkor kábel is lehet, vagy ahogy írtam alpalapi hiba -
-
válasz
PTomi92
üzenetére
Szia.
i5-1135G7, vagy Ryzen 5 5500U processzor ajánlott ehhez a felhasználási módhoz?
igen bátran. Én magától a Zenbooktól tartok, ha pl lcd, zsanér problémája van, akkor az elég sokba fájhat 50-en felül is akár, mert egybe cserélhető legtöbbször.
És általában garancia lejárta után szokott jönni a probléma
-
A 2 fok az semmi, mivel pasztázták? Ha erről beszélgetünk: [link], akkor ennek nagyon nem mindegy mivel pasztázod, plusz, ha van thermal pad azokat is javallot cserélni, ha az állapotuk olyan. Ezt minimum (mx-5, noctua nt-h2, vagy Thermal Grizzly Kryonaut) pasztákkal kell pasztázni. DE! a legjobb lenne a TGC (Thermal Grizzly Conductonaut), viszont ezzel vigyázni kell, nem mindegy, hogy hogy csinálod.
Szaki kolléga, aki érti a dolgát: [link]. -
válasz
thotzoltan
üzenetére
Szívesen. Szuper

-
válasz
thotzoltan
üzenetére
Szia. Biosba állítsd be a boot résznél, hogy uefi legyen, meg a security résznél a secure boot. Utána látnia kell.
-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
mint az egész gép...

-
válasz
kenand
üzenetére
Persze nem is ezeket az alkatrészeket írtam. De sok új gépnél már a ram is integrált
Én és nyilván ez csak saját tapasztalat, kerüném a zenbook notikat. Van olyan is amúgy amibe már a speciális csatis (mint az apple) ssd van. Vagy átalakító kell, vagy keresni olyan ssd-t. A multkor pont bele is futottam egy ilyenbe, de szerencsére nem kellett ssd-t rendelni bele. Picit meg is örültem

-
válasz
kenand
üzenetére
Zenbook-ok szervizelés iszonyat rossz. Elmentek talán az Apple irányába... pl egy lcd-t nem tudsz benne cserélni, csak kompletten hátlappal, kábelekkel, zsanérral... 70-80 ropi. Még amennyi volt a kezembe, hát brutális milyen gyenge érzetet ad.
Amúgy gyönyörűek, meg könnyűek, de ilyen használd, ha elromlik valami benne, akkor kuka és vegyél másikat szvsz. -
válasz
szita.erno
üzenetére
Ebben az árban használt lesz!

Pl dell lati 5xxx, 7xxx sorozat, hp probook, fuji lifebook (japán), ezekben nem fogsz csalódni.
Van itt HA-n is sok eladó, 1-3 év garral is. De itt [link] is kapsz tanácsot. -
válasz
szita.erno
üzenetére
Szia.
Új vagy használt? Mire kell, mik az igények? Mennyi a keret? Ezek azért fontos kérdések? -
válasz
DonDragonka
üzenetére
Persze ez érhető is, de ha szakszervizbe cserélk, akkor is hazavághatja.

-
-
válasz
HUNNIA1920
üzenetére
Gratula.
-
válasz
HUNNIA1920
üzenetére
Próbáld nem samsung ssd-vel vagy egy teszt erejéig hdd-vel.
Amúgy ne csodálkozz, h ilyen lassú. gyenge a cpu, illetve ha jól tudom ez sata-1, ami annyit tesz, hogy az aktuális kódolatlan átviteli sebesség 1,2 Gbit/s vagy 150 MB/s. Tényleges működés közben a SATA/150 és a PATA/133 különbsége alig észrevehető, azaz ssd-vel sem lesz gyorsabb, mint egy normális hdd-vel -
válasz
HUNNIA1920
üzenetére
Amd-s ugye?
-
válasz
strike19
üzenetére
Szia. Segíteni segíteni fog, de ahogy írják nagy csodát ne várj tőle. Wd blue 3d-t tegyél bele, azért ezt, mert ebbe már van cache, belépőszintekbe nincs. Ha most 1db 4gb van benne, és van szabad ram slot, akkor vegyél 1db 4-es modult, így meglesz a DC a ram és a cpu között, ez is hoz valami sikamlósságot. Hiába 4 magos a cpu, de gyenge celeron van benne.
-
válasz
forizs.antal
üzenetére
Szupi, gratula. Nincs túlmisztifikálva, csak sok érdekességet láttak már itt, köztük én is. Ezért figyelmrztettelek, hogy csak óvatosan.

-
válasz
forizs.antal
üzenetére
Én is, ha gondolod jelezd mi lett.

-
válasz
forizs.antal
üzenetére
Legyen úgy
-
válasz
forizs.antal
üzenetére
A 88 még nem a rossz kategória. Az igaz, h a fém a legjobb, de csak ha értesz hozzá.

Remélem sikerül. Majd ha gondolod számolj be.
-
válasz
forizs.antal
üzenetére
Igen ehhez kell tapasztalat, meg ugye ez vezeti az áramot. Több kárt okozhat az ember, mint hasznot, ha nem jártas benne.
Én lehet mással próbálkoznék.
kryonaut;
noctua nt-h2;
mx-5 -
válasz
forizs.antal
üzenetére
de azzal óvatosan. A Gaming topikban KillHates írta a menetét: [link]
-
válasz
forizs.antal
üzenetére
Mx-4 nem, a kryo, pl noctua nt-h2 már jobb lehet. Az mx-5 talán még.
Ezekre a legjobb a folyékony fém. -
válasz
cellpeti
üzenetére
Szia. Sajnos arra nem fog felmenni. NEkem is van még egy f5sr notim, és semmilyen módba nem megy fel a win10. Még úgy sem indul el, hogy másik gépen telepítem a háttértárra. Valószínüleg a sis chipset miatt (Legalább is nálam). Viszont egy F5SL (ha jól amlékszem, arra gond nélkül felment.

-
válasz
Marcsello31
üzenetére
Szia.
4x4gb kezel, ahogy írták is.
Ez szerintem csak 2 magos 4 szálon, az nem 4 mag. Bár pontos proci típust nem írtál, ha jól láttam.
sata 2 interfésze van. Szóval jó kis lap ez csak már picit régi.
-
válasz
Remekelek28
üzenetére
szupi -
válasz
Remekelek28
üzenetére
Bocsi, elnéztem, ez a jó: [link] itt sziktam én is megnézni, mert az ügyfelek nem tudják, ha garis, dobom vissza, hogy ne fizessenek feleslegesen.
a warranty részhez üsd be -
válasz
Remekelek28
üzenetére
-
válasz
menyhartlevi
üzenetére
Nem ér meg annyit
-
válasz
menyhartlevi
üzenetére
Mindkettő hasonlóan gyenge anyagminőségű.

-
válasz
KillHates
üzenetére
Amúgy hihetetlen, de asus notiknál (legalább is amikkel én találkoztam) annyir megbízhatatlan volt a leírás. Pl m.2 foglalatnál azt írták, hogy sata és nem pcie. azóta is megy benne normális nvme sebességen egy nvme ssd.
asusnál megtanultam: szedd szét és látod mi van :
-
Szia. Ez az adaptív fényerő:
Energiagazdálkodási lehetőségeket, azon belül a Séma beállításainak módosítása opciót, legvégül pedig a Speciális energiaellátási beállítások módosítását. A listában keressük meg a Képernyőt, bontsuk ki a lehetőséget, és kapcsoljuk ki az Adaptív fényerő engedélyezését (akkus és hálózatos üzemmód esetén is -
válasz
BLUE TORNADO
üzenetére
ok
-
válasz
BLUE TORNADO
üzenetére
Értem… akkor addig ez így maradt.
-
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Ez még nem is bonyolult. A palmrestet kell leszedni. 😀
-
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Szia.
Erre simán felteszi a win is. -
válasz
BLUE TORNADO
üzenetére
Biosba milyen a kép?
Most milyen driver van fent? -
válasz
BLUE TORNADO
üzenetére
Hű… kábel, vagy lcd? Lesz.
-
válasz
BLUE TORNADO
üzenetére
Pedig valamitől ez bekövetkezett, még ha nem is a te hibádból. Akkor most egyik sem megy az lcd-vel?
-
válasz
BLUE TORNADO
üzenetére
Értem, remélem töltőről lehúztad, é skivetted az akksit a művelet idejére?
Meg magad sem voltál feltöltődve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Steam Deck
- Milyen processzort vegyek?
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Polírozza a korábbi nagy fejlesztéseit az új AIDA64
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 // 13.3" FullHD, i5-10310U, 16GB RAM, 512GB SSD, Win11 Pro
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ROG Strix G513RS 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800H RTX 3080 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090 (FOGLALVA)
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

A drivereket megtaláltad csak pontos típust kerestél.

De azóta csend rend fegyelem van

Ezekre a legjobb a folyékony fém.
Pyttawrx