Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
>>>>>G751 hasznos információk, probléma megolások<<<<<
Te is segíts szerkeszteni az összefoglalót! Ha lenne bármi, ami szerinted is jó lenne ha ide bekerülne, ne habozz privit küldeni! /Topikgazda/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
thebear007
üzenetére
2 HDD hely van benn és egy M.2-es SSD hely-de az az egyik HDD helyén.
A M.2-nek speciális foglalata is van,azt nem könnyű szerezni.
Legokosabb megoldás a sima SATA III-as SSD a HDD helyére. -
Mikulásbá
nagyúr
válasz
thebear007
üzenetére
Van egy SSD-vel foglalkozó topik,annak az összefoglalójából lehet szemezgetni.
Nekem pl.OCZ Vector van
A Samsung 840 vagy 850 Pro még jó választás. -
thebear007
aktív tag
Sziaszok.Megrendeltem égy g751jy-t7015d-t.Szeretném egy 250-es ssd-vel bővíteni.Milyet vegyek bele?
-
hommeros
őstag
Neten rendeld meg, fizetés utána a helyszínen telepítse fel, tesztelje le. A tesztelés nyugodtan kiterjedhet szoftverek telepítésére is. (benchmark, HDD Sentinel, stb) Ha gond van, a törvény szerint az elállási jog 7 munkanap, tehát azonnal vissza is adhatja a boltnak a indoklás nélkül. Mivel neten történt a rendelés (azaz távollévők között), a kérést el nem utasíthatják, még személyes átvétel esetén sem. Ha szükséges, az ehhez kapcsolódó jogi részleteket megtalálod a neten. [link]
-
oszi24
csendes tag
Az a helyzet állt fel, hogy egy barátom hoz ki Angliába nekem egy Asus g751-et, esetleg valami tanács mi az amit feltétlenül nézzen meg a gepen mielőtt kihoznà?
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
hommeros
üzenetére
Először is,csakis játéknál használnám a fülest,zenéhez nem!Ez lényeges.Tudom,hogy zenéhez más fejhallgató-pl. a Sennheiser-lehet a jobb.
Jó lett volna egy konkrét típus,mert igen tág a paletta ebben is.
Most-mivel egyáltalán nem sürgős a vásárlás-megvárom a Cloud II-t.Már írtam miért. -
oszi24
csendes tag
Üdv! Most készülök beszerezni egy g751-et, a sima hdd-s verziót és az érdekelne, hogy a mar meglevő sata3-as SSD-met be tudom e pattintani a hdd mellè?
-
Gausz
aktív tag
törölve
-
Mikulásbá
nagyúr
Ezek béta driverek gondolom.
-
baro32
aktív tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Szia
Van már valami cuda driver is :347.12
Le kell görgetni alul van

DriverVer = 12/15/2014, 9.18.13.4712 -
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Felraktam, eddig nem rossz.
Viszont a Gsync nekem bugos, mert amíg aktív, addig sok játék esetében (főleg a töltőképernyőkön) ki-be kapcsol a laptop kijelzője.Nektek is van ez a bug?
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
egyedülülő
üzenetére
Na akkor győzz meg,hogy miért kell nekem Sennheiser füles játékra és nem jó a gamer?
Esetleg konkrét típus is jöhet. -
Mikulásbá
nagyúr
Most jött mail az IPON-tól,újra van náluk Strix DSP.

-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
matteo_szg
üzenetére
Nekem elég is lenne a DSP,a legújabb 7.1-es biztos komoly,de az én felhasználási szokásaimra nézve túlzás lenne.
Annak az ára biztos nem kevés lesz,még konkrétumot nem is találtam.A DSP-s verziót sem nagyon,az IPON levette a készletről.
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
matteo_szg
üzenetére
Rákerestem-ha ugyanarról beszélünk,az ára ott van,mint a Cloudnak.
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
matteo_szg
üzenetére
Most megleptél,hogy a konkurenciát ajánlod!
(vicceltem)Mivel én nem értek hozzá,jól jön minden segítség.Szóval köszi,eddig is 60-40%-ban vezetett nálam a Cloud.
-
ZVilmos
csendes tag
Sziasztok !
Az Asus G751JY-ról milyen tapasztalataitok, véleményetek van ? -
Darth_Revan
veterán
Próbálta már valaki az ASUS által kiadott új NVidia drivert, a 346.87-t ? Lehet jobb lenne, mint az Nvidia által Dec 23-án kiadott átcimkézett béta driver ...
Itt található a Win 8.1 letöltések között.
-
hommeros
őstag
válasz
St3rling
üzenetére
Ha fut, netet optimizálna.
Mikulásbá
Durva laggokat tud okozni: [link]
A lagg úgy nyilvánul meg, hogy ott áll az építő jármű és gyakorlatilag meg sem mozdul a videón.
Steam fórumon írták, töröljem le ezt a vackot, mert az okozza a problémákat. A kis szemtelen beül háttér folyamatnak, így ha csak kiléptek futni fog tovább a process.
-
hommeros
őstag
Borzasztó, hogy a ROG GameFirst III milyen laggot okoz. Ha valakinek hasonló problémája van, törölje le és probléma megoldva.
-
vincevega
csendes tag
válasz
Mikulásbá
üzenetére
Sokan használják az M.2 SSD-t ami miatt nem lehet egy másik normál méretű vinyót berakni a bal oldali SATA III portba. A jobb oldali meg csak SATA II sebessségű. Azon agyaltak, hogy hátha a csatlakozó megcserélésével meg lehetne oldani, hogy a SATA III jobbra kerüljön, de ugye a képen is látszik, hogy az a rész is az alaplapon van, nem külön egység. Amúgy SATA II-vel kiadni ezt 2015-ben? Ezt nem tudom, hogy gondolta az ASUS.
-
NTonee
veterán
válasz
Mikulásbá
üzenetére
a hangtechnikában komolyabban jártas szereplők is készítenek gamer headsetet. Az Audio-Technica is bedobott most egyet.
(legyen ez már inkább off ebben a topicban) -
wanted5
őstag
válasz
Mikulásbá
üzenetére
egyáltalán nem rossz, csak ugye ennek a hangzása játékokra van kihegyezve, ezt figyelembe kell venni
egyébként engem a senheiser nem tud meggyőzni, legfelső kategóriában lehet jók, de közép és alsóban egyáltalán nemjah és vannak külön topicok is erre, ott lehet jobban tudnának segíteni
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
egyedülülő
üzenetére
Azért ez nem lehet olyan rossz : [link]
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
St3rling
üzenetére
Ez enyhe túlzás.

Ezzel is úgy vagyok,mint az egérrel.Sok jó gamer egér van,de van közte olyan,amin ugyanaz a logó van,mint a laposomon,azt választom.Ha van is pici különbség valahol valamiben,azt egy egyszerű júzer úgy sem fogja észrevenni.
Ezért lesz jó a ROG Orion-még jól is néz ki.
-
NTonee
veterán
szintén Sennheiser, ha nagy fejhallgatóról van szó.
Viszont mostanában egyre többször pislogom a beyerdynamic fejhallgatókat.
Kis fülhallgató melóban meg most épp AKG, mert nem találtam olyan Sennheisert, ami tetszene. -
hommeros
őstag
válasz
egyedülülő
üzenetére
Sennheisert használok én is.
Brutális minőség. -
St3rling
csendes tag
had szoljon:
http://en-us.sennheiser.com/dynamic-headphones-high-end-around-ear-hd-800

amugy mikulasba: az orion nekem is bejon csak nem tom hogy milyen szoval tanacsok ide is johetnek

-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
egyedülülő
üzenetére
Nem értek hozzá,jöhetnek a tanácsok.Semmi extra,ha mikrofon nincs,az sem gond,de jól szigetelő,nagy fejű kellene.
#2932) zoli.22 - passz!Nézz utána a gép leírásainál,hátha írja.
-
zoli.22
tag
Sziasztok!
Nekem is a nomad van, nagyon baba táska, tényleg minden belefér, minőségre is nagyon rendben van.
Egy kérdésem is lenne. Nekem a 750jz van, és most tervezek venni hozzá a HyperX Cloud headsetet. Van ebben a gépben alapból olyan jó minőségű hangkártya, hogy ki tudjam használni a minőségi füles adta lehetőségeket?
ZVilmos: Bocs, de én tavaj 400e-ért vettem, és ez csak az én véleményem, de 350e-nél nem fizetnék érte többet használtan akár mennyire is meg volt kímélve.
-
ZVilmos
csendes tag
Sziasztok !
Asus G750JZ-T4016D Gamer Notebook Vadonatúj Állapotban , Garanciával, Számlával Eladó !
További részletek itt : http://hardverapro.hu/apro/asus_g750jz-t4016d_vadonatuj_allapotban__garanciaval_szaml
Ha bármi kérdésetek van írjatok nyugodtan . -
CSAVI38
tag
Légyszíves segítsetek, hogy ebből melyik mire jó, mit kéne feltennem, melyiknek van valami értelme, mert nincs kedvem végigpobálgatni feleslegesen de a többiről nem tudom melyiknek van értelme.
Back tracker
Gaming center
KBfilter
Rog game first
Rogmacrokey
Splendid -
hommeros
őstag
válasz
flector
üzenetére
Tuti nem lesz 30FPS-ed a 4-ben ezzel a géppel. Nekem van 50-60FPS Very-Highon m980-as kártyával.
Dr.G. Nekem van egy régi, 4 éves ASUS 17"-os kézi táska, abba éppen belefért. De az éppen szón van a hangsúly.
Elegáns kézitáskába a gurulósokon kívül még nem akadtam másra. Valami ilyesmi: [link]
De egér, töltő, gép + kevés irat és kifújt. -
kozmy
őstag
Uhhh de karaj kis tatyók

-
hommeros
őstag
válasz
Mikulásbá
üzenetére
Persze, a shuttle 2 elég nagy:

Shuttle :
35.6(L) x 22.86 (W) x 52.39 (H)cm
Laptop compartment fits: 28.8(L) x 3.8(W) x 42.7(H)cmShuttle II:
36.0(L) x 22.9 (W) x 54.0 (H) cm
Laptop compartment fits: 32.0(L) x 5.0(W) x 42.5(H)cmNomad:
35 x 18.5 x 51 cm
A noteszgéprekesz mérete: 32x5x42cm -
Dr.G.
csendes tag
Sziasztok!
Karácsony előtt vettem egy G751-et és most szeretnék hozzá valami hordtáskát, hátizsákot.
Van valakinek ötlete, hogy az ASUS Nomad-on kívül (ami nekem túl csicsás) mibe fér bele a "kicsike"?
Köszi előre is! -
CSAVI38
tag
Sziasztok. Beléptem én is a klubba egy G751JY-T7015D-vel+beleraktam egy 250-s ssd-t. Windowst és drivereket sikerült feltenni (uefi mód is sikerült usb-ről, pedig eddig azt sem tudtam mi az
,de ezeket az asus utilitiket nem ismerem. Mit érdemes ezek közül feltenni?
live updatet feltettem, de a többiről nem tudom melyiknek van értelme.Back tracker
Gaming center
KBfilter
Rog game first
Rogmacrokey
Splendid
Másik kérdésem, hogy ti melyik programot használjátok a hőmérsékletek figyeléséhez, illetve mitlyen egyéb hasznos progik vannak még amit érdemes telepíteni?
Csak simásn tesztelgetés, meg tunning nem izgat, nem szoktam ezzel molyolni csak játszom, meg használom a gépet és annyi.Eddig nagyon tetszik a gép. Elöző gépem is ASUS volt, de az nem ebben a ligában játszott (N55)
-
hommeros
őstag
válasz
St3rling
üzenetére
Jaj már az élhetetlen mindenit:

A te táskád mérete:
35 x 18.5 x 51 cmWizzAir:
1. Kisméretű kézipoggyász:
Amennyiben a kézipoggyász mérete nem haladja meg a 42 x 32 x 25 cm-t, úgy azt utasaink díjmentesen felvihetik a gépre. A kézipoggyásznak be kell férnie az utas előtti ülés alá.2. Nagyméretű kézipoggyász
Amennyiben a kézipoggyász mérete meghaladja a kisméretű poggyászra meghatározott méretet, de nem nagyobb, mint 56 x 45 x 25 cm, úgy díjfizetés ellenében lehet a gépre felvinni. A poggyásznak be kell férnie az ülések fölötti poggyásztartó rekeszbe. Az utasnak képesnek kell lennie a táskát segítség nélkül felhelyezni a felső poggyásztartó rekeszbe.Megjegyzés, magánvélemény: A táska ha nincs kitöltve, jó esetben a hosszúságból 10cm-et csalhatsz. Kérdés mennyire van kipárnázva.
-
hommeros
őstag
válasz
St3rling
üzenetére
1 táskát fel lehet vinni - én is felszoktam - de Wizzair-nél volt most valami változás, így ott hívd fel az ügyfélszolgálatot a pontos súlyt és mérettet előkészítve megmondják.
wanted5 Eddig nem tudtam, mi bántja a szemem, de így rájöttem, hogy az az üres rész tényleg gáz. Viszont kb a '80-as évekbeli hordozható írógépekre emlékeztet, nem egy majd 1 millás gépre

-
St3rling
csendes tag
Hali! Egy meglehetosen szokatlan kerdes bar szerintem fontos lehet, annyi hogy az Asus Nomad Backpack-et fel lehet vinni repulore mint kezipoggyaszt? mint peldaul egy laptoptaskat, kerdem en remelve hatha ti tudjatok a valaszt

-
NTonee
veterán
-
wanted5
őstag
válasz
hommeros
üzenetére
nem rossz az, nekem kifejezetten tetszik, csak az MSI részéről valamilyen kiegészítőt mellékelnék csuklótámasznak + a billentyűzet feletti részt valahogy kreatívan ki kéne használni: pl egy kis kijelző cpu-gpu-hdd hőfokkal, terheléssel vagy nem tudom
csak ne üresen állna ott, mert egy "normális" laposnál odateszed a kezed, de itt így valahogy kihasználatlan helynek érzem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 845 G8 - Ryzen5/16GB/500GB
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Neo 13 A18 Pro - 8GB/512GB SSD Touch ID (MHFG4MG/A) Indigo -3 év garancia
- ROG Strix G713PV 17.3" QHD IPS Ryzen 9 7945HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

egyenlőre nem tapasztaltam se negatív se pozitív változást.

(vicceltem)

Jazz