Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrys_
addikt
Itt egy TrackIR YAW példa, most a teszt kedvéért úgy állítottam be, hogy 11 fokos real fejfordítás a játékban 90 fokos elfordulást jelent (jobbra irány). A bal alsó sarokban tudod az elfordulás sebességét beállítani. Alap esetben tükrözve van, de a két irány föggetlenül is állítható. A döntést (PITCH) is lehet mindkét irányba változtatni, függetlenül a YAW-nál beállított sebességtől.
Itt pedig a két elfordulás egymáson. A térhálós fej az adott beállításhoz tartozó programon belüli fejfordulás. A másik természetesen a real.
-
biker
nagyúr
én próbáltam facetracknoir-t, szar, opentrackert mindenféle trackerrel, papírtól a ledekig, szar, fényigényes, terheli az usb vonalat a kamera, feladtam.
Most adok egy esélyt a hamarosan érkező EDtrackernek, az giroszkóp érzékelős, remélem az jó lesz. Aztán feladom.
Egyelőre a "look to apex" van beállítva a simekben, az legalább kormányzáskor jó -
tusi_
addikt
En nemtudom, mi van a Fanateccel. Tok jok lennek a cuccaik, de rengeteg a selejt szar. Az en elso bazisom 3 het hasznalat utan adta meg magat, aztan a kormany is - Porsche 918 RSR.
En is szeretnek csapatni egyet igy haveri korben. Korabban csinaltunk egyszer es nagyon buli volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Mazda topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Titkos Aluminiumot tervez a Google a PC-khez
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Napelem
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GamingFórum.hu - Meghívó link
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe IR kam új akku gar
- X13 Yoga Gen3 27% 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1245U 32GB 512GB ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Sovol SV08 Tele extrákkal (350x350x345)
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest