Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vlevi

nagyúr

válasz AtaWrc #7353 üzenetére

"Ne legyen csak "réteg játék", minél többen vegyék, és játszanak rajta."
    Hááát, ez a nagyon nehéz. Mert, ha azt akarod, hogy a sok átlagjátékos játszon vele, akkor nedforspeednek kell lennie, azt meg a szimulátorosk nem akajárk, hogy olyan legyen :))
    Szerintem a pCars kicsit közelebb áll ehhez az általános autósjátékhoz, mint az Assetto, de közel sem annyira arcade (mármint a pCars), mint a needfospedmostwanted, és ez nagyjából így van jól. Nekem nagyon sok szimes játék megvan, úgy kb a Micropose F1GP-től kezdve, és mindegyikkel jó volt annakidején jáccani.

• barcalaci84

őstag

válasz AtaWrc #7353 üzenetére

azt nem látom h mitől érzitek ezt könnyítésnek...mert gondolom azért sírnak érte mert nem sikerül mindig a váltás, mert megszoktam már én is h lekattingatok mint egy majom és jó rövidet fékezek...
    na ennek lőttek...figyelni kell a rev matchre...(ha azt mondják az okosok h ennek értékét kéne változtatni, azt még el is hiszem, mert lehet tényleg nem lőtték be jól az egyes autóknál)

az viszont már nonszensz h azt mondod pl te is h a Valóságban a mérnökök azért rakják be a versenyautókba illetve a modern autókba, h Kunosnak eladhatóbb legyen a nagyközönség számára az AC...LOL
    és a valóságban sem azért rakják be mert a pilóta szerintük képtelen olyan érzékkel váltani mint mondjuk ti évek óta szimezők:) , szimplán elsődleges h a versenygép kibírjon minél többet , mert nem olcsó dolog versenyezni...

ha választhatóvá teszik akkor kb felesleges volt berakni... jó hogy mindenki ki fogja kapcsolni hisz gyorsabb lennék nélküle, rövidebb féktáv stb és könnyebb is lenne mint amilyen könnyű volt eddig...

Új hozzászólás Aktív témák