- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtaWrc
aktív tag
válasz
barcalaci84 #7314 üzenetére
Modern utcai autókban lehet hogy benne van a leszabályzás, de most versenyautókról beszélünk.
Én még az indycar-ral kezdtem, kis flopy, tehát nem most.
Nyomtam RBR,-el, Race-el, a kezdetektől, Grand Prix Legendel, még Voodoo kártyával.
Az hogy gyorsan visszaváltottál, még nem feltétlenül jelentette azt hogy szét robbantottad a motort, ÉREZNI kellett a határt.Én szerintem egyszerűen "bolond biztossá" tették a játékot.!!
Akkor vált vissza amikor ő akar, és nem következetes, vannak szórások rendesen.
Fentebb írtam Monzán kipróbáltam hajszálra ua. sebesség, ua. gumihőmérséklet, és hol hosszabb volt a fékút, hol rövidebb 10-ből kb 4 volt hasonló a többi eltérő.Néz utána a Nagyoknak mi a véleménye erről az opcióról.
Nekem az a gondom hogy NEM hagytak választást !
Aki akarja használja, aki meg nem, az tudja kikapcsolni.
És ez most nem a ledarálásról szól, elvettek egy jó kis előzési lehetőséget
Pl SPA első, vagy az útólsó kanyar, jól időzítve "sok" előzés megvolt ott nekem.
-
válasz
Amúgy igen, ha ez ilyen a valóságban, akkor szava nem lehet senkinek. Mármint az lehet, hogy nem tetszik (mint nekem ez az üresbe rakós dolog), de ha ilyen, akkor ilyen és kész, így a jó.
Majd most szépen megtanul mindenki fékezni és visszajönnek az - emiatt - elvesztegetett másodpercek (a gumi miatti sírás külön téma, de hozzáteszem, az is mindenkinek egyforma, meg kell szokni és kész, nem azt nézni, hogy mennyi idővel lassabb most a köridő). Az elmebajos visszaváltogatástól én is rosszul vagyok, amikor valaki azt csinálja és annak örülök, hogy most nem lehet.
-
törölt tag
válasz
Egyszer írtam [link], nekem megnézte pár körömet egy szaki kakucsringen pár éve, és elmondta a véleményét, a nem túl felelmelő véleményét
..és ez már akkor volt amikor megpróbáltam odafigyelve autózni, túl voltam egy szétrobbant motorblokkon.
Semmi telemetria, csak megnézte. Azt mondta keressek valakit aki fieti, mert nem fogom bírni anyagilag amilyen stílusban vezetek
Most már vigyorgok rajta, mert azóta is van szerencsém vezetni, de igaza volt, és most is igaza van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LED / LCD TV topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Búzasörrel nyitnak Európa felé a Xiaomi villanyautói
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eBay
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest