Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morwola
csendes tag
válasz
krisztyann #3604 üzenetére
Szia!
Én egy Formula Force GP-vel próbáltam ki az AC-t (hasonló az EX-hez), és teljesen élvezhetetlen volt. Nem tudtam egyenesen tartani az autót, annyira kevés volt neki a 180°. Persze, olvastam valamiféle beállítást, amivel el lehet érni azt, hogy ugyanolyan arányban forduljon a 180°-os kormány, mint a 900°-os, de akkor meg a kormányszöget bukod.
A másik gyenge pontja az FFB. Már csak amiatt is érdemes beruházni egy fejlettebb kormányra. Ha biztos vagy benne, hogy szeretnél tartósan szimulátorozni, akkor mindenképpen ruházz be valamilyen drágább kormányra (pl.: DFGT (nekem is az van,imádom)), ha pedig még nem igazán tudod, akkor ne egy gagyi kormánnyal próbáld ki, hanem próbáld ki havernál, vagy a Simhouse-ban!
Személyes tapasztalat egy újonctól, akinek még frissek ezek az élményei! -
bucketb0b
őstag
válasz
Nekem olyan van, igaz nem olyan sok tapasztalatom van vele, de kérdezz bátran
Én anno 5ért vettem szerintem kezdésnek (ha jó áron veszed) kiválóan alkalmas. Aki még komolyabban akar játszani annak érdemesebb 900°-os kormány, de szerintem alap letételhez jó. -
Jack@l
veterán
válasz
Szimulátorhoz nem lesz jó, csak 180 fokot fordul. (de van kormányos topic, ott visszaolvashatsz)
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Battlefield 6
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest