Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Új hozzászólás Aktív témák
-
barcalaci84
őstag
a legutóbbi update óta én arra gyanakszom h kéne a legalább a minimum 60 fps...
a pylogos app-os lag is szerintem azért van egyeseknél mert a folytonos errorozás már túlságosan terheli a gépet....ha nem is szaggat (mert nem szaggatde valahogy szerintem nem küld elég infot a szerver felé a gép...
nem értek hozzá ezt leszögezem...
de a tapasztaltakból valami ilyesmire gondolok....mert te se "klasszikusan laggoltál" hanem ilyen "szakadozó mozgásod volt mikor mögötted mentem (főleg mikor szélárnyék távolságban voltam)
nem olyan volt mint amikor valakinek mondjuk van vagy 150-es pingje és ugrál össze-vissza)
ugyanez van az emlíett a app-osd errorozók egy részénél...nem tudom a grafikai beállításokat nézted-e a legutóbbi nagy update óta...
a hdr effekt helyébe lépő post process effektek default beállítása ultra...
fxaa mindenképp kikapcsolni javasolnám és a post process effekteknél és lejjeb lehet venni a dolgokat...
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Windows 11
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GTA V
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest