Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- Bakancslista Route 66 Chicagótól Los Angelesig 3.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
-
LOGOUT.hu
ASSASIN'S CREED ORIGINS
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kylesa
aktív tag
válasz
tibaimp #3157 üzenetére
Köszönöm.
Nemrég megleptem magam egy új géppel, és elgondolkodtam azon, hogy immár teljes pompájában végigvinném újra az Originst 100%-osan (az előző gépemnél sem a rendszerkövetelmény volt a gond - bár be kellett érnem medium-high beállításokkal -, hanem hogy valamiért játék alatt folyamatosan 80 fokon üvöltött az RX580, és állandóan azon aggódtam, hogy leolvad). Már fel is telepítettem, elpiszmogtam vele egy kicsit, csak még félve nézegetem a térképet... első nekifutásra 76 órát tettem bele, de ebben közel sem volt a teljes térkép felderítése, a DLC-khez meg hozzá sem nyúltam. Ha most nekiállnék az elejétől kezdve, az elég nagy valószínűséggel egy 200+ órás túra lenne, és azért még gondolkodom, hogy bevállaljam-e... -
VTom
veterán
válasz
tibaimp #3039 üzenetére
Igen, szerintem végigjátszom újra, nekem a 3 új rész közül ez tetszett a legjobban. Illetve az összes között ez volt szerintem AZ assassin's creed, ebben tökéjre fejlesztették a lopakodást, bérgyilkosságot.
Az Odyssey és a Valhalla már másfajta játékok, nagyon elmentek az RPG irányába. Azok is nagoyn jó játékok, de az én játékstílusomhoz az Origins állt legközelebb.
-
bepken
veterán
válasz
tibaimp #2988 üzenetére
nézd, a hardveres hiba ezer százalékban kizárható, emiatt nem is aggódtam egy percig sem
driver hibára se gyanakszok, mert ugye az már előjött volna fórumokon, ha xy driverrel ilyen gond lenne (pláne, hogy legutóbb 2-3 hónapja tapasztaltam ezt) és tényleg semmilyen más játékkal nincs probléma, csak amit Connect alól kell indítani
amit nehéz felfognom/megemésztenem, hogy még csak hasonló hibáról se találok semmit sehol, külföldi fórumokon sem! kicsit hülyén érzem magam most, megvallom őszintén....
-
bepken
veterán
válasz
tibaimp #2986 üzenetére
nem tudom, mi lehet az oka. a múltkor ugye az említett módon sikerült újra működésre bírni, akkor kikapcsoltam a rendszer frissítéseket és vagy 2x játszottam is a játékkal, aztán viszont nem volt rá időm....most meg már nem engedi visszaállítani a rendszert (talán 2 hétig lehetséges)
RX580 4GB + i3-10100, simán 60-70 fps között mozgott high beállításokkal. mivel a múltkor is helyreállt, és semmilyen más játéknál nem taptasztaltam problémát (értsd.: ami nem Ubisoft) így a hw hiba szerintem kizártható, egyértelműen valami szoftveresen csesződik el a frissítések hatására.
jó nagy barom voltam, hogy nem mentettem el azt a visszaállítási pontot....de franc se gondolta volna, hogy egy játék miatt ilyesmire lesz szükség
szerk.: közben egyébként annyit csináltam, hogy újratelepítettem az Ubisoft Connect-et, hátha ott van gebasz, de sajnos nem segített.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
tibaimp #2973 üzenetére
Az se gáz, ha vissza kell, mert mondjuk egy AC mellett nem tolok mást, max WOT-ot, de az meg számológépen is fut...
Alapvetően azért is szereztem be őket, mert néztem Valhalla gameplay-t és olyannak tűnt, mint a FarCry, csak viking korban.
Prológus eleje alapján az nem tetszik az AC-ban, hogy menyire "foskonzolport". És ott még nem a teljesítmény oldaláról éreztem ezt, hanem inkább az irányításnál, hogy mutatott 8 gombot, ami van és csá. Jött egy komolyabb platforming, én meg vakartam a fejem ,hogy ez de nehéz lesz, mire kiderült, hogy csak annyit kell tenni, hogy a W mellé az ALT-ot is nyomni kell és itt moinden kihívással szembe is néztem, mert a karakter teljesen magától fűzi egybe a különféle parkour-elemeket ahelyett, hogy nekem kéne...De attól még szeretném tolni, viszont -mint látható- a Valhalla sincs megelégedve a CPU-val, hiába tudna a GPU min 41FPS-t, ha a CPU lerúgja 21-ig, amit mindent levéve minimumra mindössze 31-ig lehet feltornászni.
-
Gyuri27
félisten
-
-
Creative997
őstag
válasz
tibaimp #2865 üzenetére
Nem azért vettem meg a játékot, hogy aztán ne játsszak vele (kritériumnak megfelel, kell, hogy legyen rá megoldás). Új gépet meg nem tervezek venni csak e miatt...
Későbbi részek se hiszem, hogy jobban futnának rossz optimalizálás ide vagy oda. Szerintem az Origins lehet az utolsó AC, ami még elfuthat ezen, ha lesz rá megoldás...
Valami tipp, melyik másik "gépes" topikba oszthatnám meg ezt a kérdést?
-
Creative997
őstag
-
Ghostface
senior tag
válasz
tibaimp #2829 üzenetére
Ha jól tudom van 5 titkos küldi amik csak akkor aktiválódnak ha a közelükbe mész, amúgy nem látszódnak a mapon. Egyikre emlékszem, egy nő állt egy szikla szélén, öngyilkos akart lenni, és ha közel voltam akkor valamit kiabált, oda mentem és adott egy küldit. Ezekből valószínűleg 3-at megcsináltál véletlen... Van még egy küldi amit előrendelők kaptak, ezt megveheted ubistoreban 5 euroért...
-
Ghostface
senior tag
válasz
tibaimp #2820 üzenetére
A fogatverseny nem számít bele, én egyet sem csináltam belőle, mert egyszer kipróbáltam és nem tetszett.... Viszont az arénát a legelső nehézségen végigtoltam, az nem tudom hogy beleszámít-e.
(#2818) myckey
Ha megtaláltad az összes csillagképet, akkor a szfinxben van még egy titkos hely, azt is megcsináltad? -
myckey
veterán
válasz
tibaimp #2820 üzenetére
Azt feltornáztam 182-re, de nem oldódott meg
DLC beadta a 100% ot, nem érdekelte hogy maradt egy két kérdőjel az egyikben-felderítetlenül.Fogatverseny nem érdekelt, nem nyertem egyet sem.
Külföldi helyeken is jártak így páran, ami a 99%-ot illeti.Jó lenne nekiugrani Odysseynek, de ha abba belekezdek...ennek már lőttek. Meg 130-140 óra már elég volt ebből, intenzívben.
-
myckey
veterán
válasz
tibaimp #2808 üzenetére
Lesz Odyssey, biztos.
Jobban szeretem a Görögöket, és az ott bevezetett játékmechanikák is tetszenek. ( harcrendszer, interakció-döntés, karakter menedzselés stb.) A fantasy/real egyveleg is piros pont ! Részletekbe menően nem megyek bele, de technikailag és látványügyileg is megbarátkozom majd vele. 26 eur UBIStore a GOLD...sztm ennyiért megérheti, bár Origins 15eur volt.
Originsben a történet a -végét leszámítva-, nem nyűgözött le...a közepéig untam is
Mellékküldi pozitívum, mert találtam benne jókat és egész szépen ráhúzták adott terület gondjaira, de persze voltak sablonok bőven.Kleopátrának ölebeskedni . Látvány és hangulatügyileg nagyon rendben van a program. A világot korrektül lemodellezték, jó az art és a design, fasza a handmade ! Bár sok terület inkább töltelék, de az biztos, hogy élethű és kell a teljességhez. a tartalom már más dolog
Az objektumok terén is jó dolguk volt, mert adottak voltak a Görög és Római adalékok is, az Egyiptomiak mellé. Jót tett a diverzitásnak. Odysseynek nehezebb a helyzete.
Vegetációval nem voltam teljesen kibékülve, a kopár sivatag vagy a szikes/sziklás hegyvidék jobban bejött, mint a flóra.
Ezzel szemben a fauna nagyon ott volt, az állatok eszméletlenül jól meg lettek koreografálva...az egész állatvilág.
A Tájat tekintve, a sivatag és a vizes terület vitte a pálmát nálam, a Nílus völgye is eszméletlen lett. Gyönyörű minden effekt és bevilágítás, vagy tükröződés, ezeknél a környezeteknél/tájegységeknélValószínű nem fogom teljesen kiakasztani a játékot, majd csak a későbbiekben. Még megoldok pár érdekesnek ható mellékküldetést, teljes egészében felfedezem a környezetet és belevetem magam a DLC tartalmakba is. Így is 100 óra körül leszek a végére, tuti.
De az összes tábor kipucolása, ilyen olyan papirusz és event nem izgat, nem érdekelnek a jutalmak
A fogatverseny sem vonz, harcolni/lopakodni jobban szeretek. Craftolást sem viszem ki totálra, csak ami adja magát(egyet leszámítva, legendásak már a fejleszthető ruhadarabok)...nem szeretem az állatokat sem öldösni, csak ha kötelező, inkább vásárolok vagy marad a dismantle.
Nagyon jól elvoltam a történetekkel,feladatokkal, NEM volt repetitív....a környezet sem ismétlődött, szépen megtervezték ,de sztm nem is volt nehéz dolguk, volt mihez nyúlni. Odyssey nehezebb szituban van.
Jönni fog az Odyssey, nagyon felbátorodtam most. Biztos összevetem a kettőt,pláne hogy nagyon friss az élmény. De Én pozitívan állok ahhoz is, mert tisztában vagyok az ottani helyzettel. Engem nem érdekelnek a kisebb nagyobb butítások sem, mert bár akad, pont lecarom. Ellenben lesz több módosítás is, ami meg másik oldalra billenti a mérleget.
Szerintem tetszeni fog, DE talán nem lesz akkora meglepetés és hangulatbomba, mint most az Origins volt. TALÁN.....mert már rég játszottam AC prgorammal, és ez most ütött, minden aspektusában !
-
myckey
veterán
válasz
tibaimp #2805 üzenetére
A történethez hozzátartozik az is, amit említesz.
Pontosabban a meglévő fájlokat kimásoltam asztalra ( igazából csak a "szám.save.old" nevezetű volt nagyon fontos ) és utána shift+del. Megszokásból, meg mert könnyebb volt a lelkemnek, miután már kezdtem elveszteni a hidegvérem.
De fontos dolog, hogy legyen nyoma a kellő adatoknak, mielőtt bármit is kezd velük az ember.
Ez a mentéseknek az elérési útja...
Továbbá ami még lényeges, hogy a " szám.save.upload." nevezetű file is törlésre került a célmappából...csak a régi és hasznos "old" nevezetűt hagytam meg, miután átneveztem az új mentéssel megegyezőre. Átnevezésnél egyébként figyelmeztet, hogy nem tud majd mit kezdeni vele a program ( nem szó szerint ) . De nekem szerencsére nem volt gondom.
Egyébként a célmappában van egy "uplay_backup" almappa is, na most abban -is- megtalálható az értékes "szám.save.old. File. Beraktam oda is, ott nem zavar be semmibe sem.Egyébként van akinek az is segít, hogy egy másik Ubisoft gamet szinkronizál, és akkor a problémás játék is magára találhat, de nem mindig. Esetemben nem volt telepítve másik Ubi game. Letölteni sem akartam könyvtáramból.
Legnagyobb gondot az okozta, hogy mikor a szinkronizálás meghalt, a helyi mentést valamiért teljesen nulláról kezelte. --Mikor gond adódik, nem jó a szinkron....kihagyhatod a lehetőséget, és megkérdi honnan szeretnéd elérni az addigi haladásodat. -- Távoli vagy Helyi ( gép ) . Ahogy írtam is, pár napja a helyi elérés teljesen jó volt...na de most nem értettem, mire fel tűntek el a mentéseim játékban.
Nagyon nagy mákom volt, hogy maradt "Old" file is, aztán tudtam valamit okoskodni. -
myckey
veterán
válasz
tibaimp #2798 üzenetére
Biztos lesz Odyssey is, szeretem azt a légkört ami abban az időszakban uralkodott, meg egy ekkora világot nem hagynék ki
A Witcher 3 is várat még magára, egyszer volt hozzá szerencsém, de utána nem haladtam vele tovább. Manapság már akciósan a teljes kiadást, nagyon jó áron be lehet szerezni. Biztosan oda is eljutok...
( Természetesen már sok sok dolgot láttam vele kapcsolatosan, és olvastam is ) Egyébként az Eggyel egész sokat játszottam, aztán ráhagytam azt is..
A Horizon ZD PC port játszható, de tartalmaz ilyen olyan hibákat, előferdül ez és az. De egyébként maga a PC kiadás, az teljesen jól meg lett oldva. A játék pedig szintén fantasztikus. Nekem már fenn van Steamen, de még nem jutottam rá. Persze már jöttek javítások is, nem is egy, dolgoznak rajta az illetékesek. Annyira pedig nem katasztrófa a helyzet, de sajnos művel érdekes dolgokat...
-
myckey
veterán
válasz
tibaimp #2796 üzenetére
Igen igen, tudom hogy a "Görög projekt " még monumentálisabb, de engem maximálisan bevonzott Egyiptom is.( pláne hogy rég nem volt AC game kezeim között ) Oktatni lehetne vele ( van is hozzá ) olyan hiteles az egész játéktér.
Az én karakterem még csak 20-21 szint körül van, de már így is egész frankó képességeket tudhat magáénak, és a játékba is kellően belemelegedtem már, ahogy írtam is, de a java még hátra van bőven .
Egyébként, utánanéztem ennek annak, és sztm az Origins világa, megjelenése, részletesebb és szebb mint az Odyssey. De persze a mozgástér / benne rejlő lehetőség sem azonos a kettőnek....
Állítólag a Valhalla kisebb lesz, de tán sűrűbb tartalom szempontjából .Az Origins nagyon szemkápráztató, és hangulatos sok sok elemében, de azért nem bántam volna, ha kap egy DX12-t vagy Vulkant. ( Már a GR Wildlands esetében is hiányoltam nagyon ) Talán jobb lenne a szitu sebesség szempontjából. De azért még bőven játszható, így is
nem egy onlinelövöldeBiztos, hogy mire végzek a történettel és a DLC duóval ( állítólag egész pofásak lettek azok is, így nem hagyom ki ), már karistolni fogom a 70-100 óra környékét. Idő kérdése ......
De ehhez hozzászoktam az UBI open world esetében. Wildlands is 110 óra, bár abban akadt co op is. Division meg 300 sok + óra....persze co op ott is volt.Mindenesetre, ismételten....Egyiptom világa, élővilága és teljes megjelenése ami leginkább lenyűgözött. Legyen szó szárazföldről vagy vizes területről.
De persze nagyon örültem a harcrendszer változtatásnak is, nőtt a lehetőségek tárháza...ugyan ez elmondható a feladatok/tartalom terén is.
A free roaming-világ felfedezés-Parkour része pedig továbbra is zseniális a számomra, akárcsak a lopakodás és a sunyiban gyilkolás.Szóval, majd jöhet egyszer az Odyssey is, majd.
Előbb a Horizon ZD -
lanszelot
addikt
válasz
tibaimp #2739 üzenetére
Az Origins rengeteg hibáját javították az Odyssey-ben. Tehát tudnak róla csak letojják. Pl lock, az Odyssey-ben jól működik. Vagy a dodge.
10 óra alatt 18% ra toltam, és még nem csináltam küldit.Origins-t 130 óra volt 100% ra, plusz kihívások /4 maradt a végére, ami nem erdekelt, a fogat, es a tour/
-
-
lanszelot
addikt
válasz
tibaimp #2713 üzenetére
Ez előtt az AC BF volt amit kitoltam még 360 on. Az utána lévők nagyon rosszak voltak. Ebben nagyon sok jó iranyba mozdulás van, de alapokat felejtettek el. És hiba halmaz, monotonitás lett belőle.
Pl ha megtámadnak, akkor régen ha szalma kazalba ugrottál azonnal ki is ugrott. Ma megvárja míg megölik benne.
Régen ha elestél, azonnal felált, ma alszik amíg megölik.
És folytathatnám....
Hatalmas mappa a semmiért. Inkább fele lenne de oda figyelve. Pl ne ragadj bele a dlc össze csapott szikláiba mint a légypapírba. Vagy ne ess át a talajon.
A teljes térkép egy össze csapott munka: több hatalmas térkép területén egy gyorsutazás pont sincs, ellenben van ahol 3 van kozvetlen egymás mellett, de a 2 egymás mellett az szinte mindenhol.
Dodge rendszer borzalom lett. A kozepes pajzsos 55 szinten 30as ellen is szenvedés. Amiatt és a gyík ként rohanó íjászok miatt nem húzom szintemre a többieket.
Kontrollerrel tudok csak jatszani, auto aming lovon kell, de rettenet. Kipróbáltam a full auto aming et még rosszabb.
Adrenalin csapás sokszor nem a lock-olt ellenfélre megy.
Orvgyilkos ugrás 20%-ban csak ráugrik és semmit se csinál....ja fel löki.
Rengeteg dolgot szinte lehetetlen aktiválni. Pl magasról leugrás gördüléssel a végén, hogy ne sérülj...lehet, csak nem sikerül.
Vagy a magasról 2 egymás mellett állót karddal ráugorva egyszerre megölni ... lehet, csak nem sikerül.
Stb....
Teljes árat ez a játék nem ér.Kérdés: mi az a "Legend" bal lent a képesség lapon? Ha lenyomom azt a gombot 'lts' xbox kontrolleren, akkor mi lesz?
Jobb lent Layla -t se mertem lenyomni.
-
lanszelot
addikt
válasz
tibaimp #2697 üzenetére
Bár onnan hoztam, de azóta minden porcikáját felül írta.
Hisz 80 órám van benne. És ha gond lenne vele nem tudnék online játszani. És nem töltené fel a mentésem.
Nem gond, folyamatosan mentem
Én netemmel volt gond, és a uplay kifagyott, tehát szerintem az okozhatta a hibát. /Nem a játék a uplay launcher crash-elt ki/ , de ma jött rá frissítés, remélem azt javították.
Pár napja pedig a ubisoft szerverei haltak meg egy órára.
Inkább erre gondolnék, azért kérdeztem, hogy van/volt e gond.Csak nem bírtam elkezdeni a küldetéseket, átmentem dlc pályára, és tisztogatom :D Most tettem pár órát egy erődbe
-
lanszelot
addikt
válasz
tibaimp #2693 üzenetére
Ezt a lovat nem küldetés adta, hanem a bazáros gyerek ládából nyitottam.
3000 egy láda. De rengeteg drachma van a játékban, nem lehet mire költeni, így folyamatosan lehet nyitogatni
Csak ki toltam mindent, már csak 3 elefánt van, félig se tudom levinni az életét még. Az a gáz, hogy eltűnik mikor a seggéhez megyek, és nem hogy az elefántot tudom ütöm, vagy csak az oxigént vágom ketté.Ubisoft azt írta vissza, hogy náluk nem létezik a rendelésem, mivel a bankomból hiányzik a pénz valószínű náluk volt vmi gubanc, és ilyen esetekben 10 napon belül vissza megy a pénz automatikusan...remélem, hogy így lesz
Az uplay mentés nálatok is pocsék? Ha offline ba megy, akkor onnantól nem ment. Mármint, ha utána online ban indítom, akkor az a mentés van ami akkor volt amikor offline ba ment. Amit utána játszottam az kuka. Így buktam 2 óra játékot.... volt kacagás.
Most már folyamatosan mentem a gépemen lévő mentést.
Vissza rakni se egyszerű, mert ki kell törölni az "upload" kiterjesztésű fileokat a mentésnél, majd online elindítani a uplayt, internet kihúz, játék indít, nem indul, uplay offline állítás, játék indít, várni míg ment egyet, kilép, online állítás, játék indít, és csak így ugrik fel, hogy a gépen lévőt, vagy az online mentést választom.
Uplay móka és kacagás. -
lanszelot
addikt
válasz
tibaimp #2689 üzenetére
A sivatagban a hangok és a képzelgések azok mik?
Szfinx ben a sokfényest megcsináltam és kaptam egy világító valamit most azt használom, ha futok Darth Vader hangom van/azért így írom, hogy ha valaki nem jár ott ne lőjem le, aki meg volt az tudja
8 erőd kivételével /haláálfejesek, nem tudom megcsinálni, pláne az elefánt csak szaladgálni tudok, de sebezni semmit/ mindent megcsináltam a térképen, most csinálom a papiri -t. Még van 2 fejvadász, de magas a szintjük, és nem sebzem őket.
Mivel minden kész, így el kell kezdenem a küldiket. -
lanszelot
addikt
válasz
tibaimp #2680 üzenetére
HDD nem sérült, ha az lenne se ilyen hibákat okozna.
Valószínű a terulet ahol voltam az bug -os mert a térkép másik felén vagyok és ott nincs sok hiba ami volt.
Valószínű az 1.2.1 - ben azért nem volt, mert nem voltam azon a részen.A lock viszont iszonyú. PC -n és xbox on is.
Egérrel én nem tudok játszani. Mindent kontrollerrel tolok.nagypajzsos mögé kerülni csak lock -kal lehet. -
lanszelot
addikt
válasz
tibaimp #2675 üzenetére
PC-n tolom kontrollerrel /xbox one s/, jobb lenti sarokban van a verzió szám.
Adatok rendben ellenőrzés után.
Ezek tipikus játék hibák, a régiben nem volt ennyi.Legutóbb a kiszabadított emberek gyújtottak fel, amibe azonnal bele haltam full élettel /aranyra van fejlesztve/. Mivel az egyik mindig oda jön megköszönni, és össze vissza szaladgáltak, az meg össze törte az olajos korsókat, amit valahogy kigyújtott, majd gurultam párat, hogy eloltsam a tüzet magamon, és desincronization
Nem voltam vidám, mert egy iszonyat nagy erődben volt, és már majdnem teljesen kész volt.
-
lanszelot
addikt
válasz
tibaimp #2672 üzenetére
Hello,
Segítenétek?
A lock rendszer borzasztó a játékba.
Ott állok és nem lock-ol rá. Hiaba nyomkodom.
És van olyan, hogy nincs is a képen és arra lock-ol nem arra akit nézek. De legtöbbször senkire se lock-ol rá.
Van valami trükk?1.5.1-el rengeteg hiba jött be, az 1.2.1 -ben sokkal kevesebb volt.
Pl -mögé osonoka katonának, megnyomom, hogy kivégezze, és semmi. Nyomkodom, és semmi. Nem halálfejes, közel vagyok, csak nem csinálja.
-Vagy ha állva megyek akkor megakad, és áll, nem mozdul 1-2 másodpercig.
-Ha a ló sziklának szalad el kezd break-elni rajta és nem lehet semmit csinálni, le szállni se.
-megölt katona felépül
-kiszabaditott fogoly vissza zárja az ajtót magára
-és még sok ami 1.2.1-nél nem volt. -
lanszelot
addikt
válasz
tibaimp #2664 üzenetére
Hello,
Mindenki csinált már ilyet, erre való, hogy megtudd ér e valamit számodra. 30+ játékom van amit megvettem, mert videók alapján jónak tűnt, de pár óra után kuka lett.Plusz sok játéknak tesztelője is voltam, és már az alpha verzióba betoltam 100 körüli órát /azokat is meg kellett venni, ha teszter akartál lenni/ és van ami mai napig nem jött ki /4 éve/ Így már csak kész játékot veszek.
Uplay nek írtam, passzolgatják, azaz nem fognak semmit csinálni, már jártam így más játékkal, ha nem tudják mi a gond megvárják, míg megunod a levelezést.
Igazából maguk alatt vagják a fát, mert én többet nem veszek ubisoft-ot. Ha nekik ez kell... -
Szabi®
addikt
válasz
tibaimp #2655 üzenetére
Nem tudom mennyi most az RDR2 de nekem elég felemás volt.És arra emlékszem hogy bántam hogy azt vettem 15 ért,nem pedig a másik kiszemeltet.A grafika jó,sok helyen állejtős,de valahogy miután kitoltam, elő nem tudnám venni megint.....A GTAV-el meg bármikor van kedvem tolni....
-
lanszelot
addikt
válasz
tibaimp #2655 üzenetére
RDR 1 nekem iszonyat bejött. RDR2 meg van jó pár hónapja, de még nem kezdtem bele /akciós volt a lemez azért/
rumkola: 28as szintű. Mint írtam most lett vége a tutorialnak.
Sehol se tartok a történetben. Van hogy be se fejezem a történetet, nem érdekel egyáltalán. FC5 pl, 2 boss-t nyomtam le, de minden fullosan fel fejlesztettem, minden mellék küldi kész, minden ossze gyűjtve stb. Soha se fogom befejezni, pocsék a történet. ACO ban azt se tidom miről szól. Minden bla bla dumát kinyomok...uuuuuncsiiii.
AC4 óta ez az első AC ami tetszik. Pedig mind megvan, pont ezért próbálom ki már a játékokat. Rengeteg a pocsék, vagy hiba halmaz, vagy sose készül el...stb
Pl The Long Dark 3 éve várom, hogy végre elkészítsék. Még alpha ként tettem bele kb 100 órát. -
lanszelot
addikt
válasz
tibaimp #2652 üzenetére
Hello,
Hiába nézem más hogy játszik, nem érzem nekem milyen érzés játszani vele.
Senki se úgy játszik mint én. Ha van is valaki, akkor igen kevesen vagyunk ilyenek.
Engem nem érdekel a történet, egyáltalán. 40+ óra és a legelején vagyok a történetben. Megvolt a hajó harc és ennyi.
Azaz most fejeztem be a tutorial-t.
De a full térkép kinyitva, minden gyors utazás ponttal, a fejvadászokat nyirkálom ki, farmolgatok, fejlesztem magam, nyitogatom ki a kérdőjeleket.... tehát csak össze vissza szaladgálok /más szerint/ de semmi küldetés.
Ezt nem lehet megtudni másokat nézve.Ubi hozta a formát. Megvettem a játékot, és nem kaptam meg. Ki van fizetve, de megint meg kell vennem.
Ubi nem tudja mi van, majd javítják a hibát... hurrá.
Azért ubi nál vettem, mert ma extrán levitték az árát.
/Pont ma amikor meg akartam venni/
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
tibaimp #2627 üzenetére
Más a grafikus szűrő amit használnak. Rosszabb textúrák meg kevesebb kiegészítő, mint fityegő stb. valamit kevésbé részletes az Odyssey. Gondolom mivel hatalmas így kicsit butítani kellett vagy a konzolok el sem vitték volna. Reshade sokat segít a látványvilágon amúgy mindkettőnél. Ugye a színvilág is más az Odyssey-nél. Van akinek az jobban bejön. Az Origins kicsit komorabb.
-
Szabi®
addikt
válasz
tibaimp #2594 üzenetére
Sztem jobb,megvolt mind a kettö,mindkettöt itt adtam el az oldalon,de az Origins vissza húz,nagyon egybe van az a játék,,,az Odyssey már más tészta,grafikailag is silányabb,részleteibe,és lebutitották a harcrendszert,a loot vissza töltödik,és a nagy rpg-s szál amivel reklámozták nem takar igazából semmit,,,annyi rpg már 2005-ös játékokban is volt...az elején lehet majd tetszeni fog,de nagyon-nagyon unalmas és repetitiv a játék,és hiába nagyobb,jelentős részét a viz teszi ki,nem értelmesen feltötltött szárazföld.....az Origins kisebb de minőségibb
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Xbox Series X|S
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest