Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
ASSASIN'S CREED ORIGINS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghostface
senior tag
válasz
tibaimp #2829 üzenetére
Ha jól tudom van 5 titkos küldi amik csak akkor aktiválódnak ha a közelükbe mész, amúgy nem látszódnak a mapon. Egyikre emlékszem, egy nő állt egy szikla szélén, öngyilkos akart lenni, és ha közel voltam akkor valamit kiabált, oda mentem és adott egy küldit. Ezekből valószínűleg 3-at megcsináltál véletlen... Van még egy küldi amit előrendelők kaptak, ezt megveheted ubistoreban 5 euroért...
-
Ghostface
senior tag
válasz
tibaimp #2820 üzenetére
A fogatverseny nem számít bele, én egyet sem csináltam belőle, mert egyszer kipróbáltam és nem tetszett.... Viszont az arénát a legelső nehézségen végigtoltam, az nem tudom hogy beleszámít-e.
(#2818) myckey
Ha megtaláltad az összes csillagképet, akkor a szfinxben van még egy titkos hely, azt is megcsináltad? -
Ghostface
senior tag
Akkor tippre azt mondanám, hogy a kimaradt kérdőjelek miatt nincs meg a 100%.
Megkerestél minden meditációs pontot, felfedeztél minden sírt, megkerestél minden papyrus helyet, leölted az utánad küldött 10 zsoldost is, megcsináltad az összes stone circle-t, harci elefántokat leölted, szobrokat szétverted?
Hirtelen ezek jutottak eszembe amikből kimaradhatott valami... -
-
Ghostface
senior tag
-
Ghostface
senior tag
Sziasztok!
Lassan az alapjáték végén járok én is, és azt szeretném megkérdezni, hogy ezeknek a "látomásoknak" van valami értelme, lehet velük csinálni valamit? Ahogy észre vettem csak a sivatagokban jelennek meg. Eddig ilyenekkel találkoztam:
-lebegő női sál, ha követem eltűnik
-égő csipkebokor, ha oda megyek eltűnik
-égből potyogó halak, egy darabig vergődnek aztán eltűnnek
-kis virágos "mező" megjelenik a sivatagban, egy ember szedi a virágot, de eltűnik
-egyszer pedig felült mögém a lóra egy "homok katona", egy darabig velem jött majd eltűnt
-meteor raj, vagy csillaghullás szerű jelenség, még a kamera is oda fordul ha ilyen van
A DLC-ket (Hidden ones, és Curse of the Pharaos) ráérek az alapjáték után megcsinálni, vagy akkor már nem fogom tudni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
- Satechi 200W 6 portos USB C hálózati töltő /// Bontatlan // Számla+Garancia
- Thomson Streaming Box 270 Plus 4k UHD /// Új // Számla + Garancia
- JVC Autós Fejegység /// Újszerű // Számla + Garancia
- Focusrite Scarlett 2i2 Gen 4 /// Teljesen Új // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest