Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xerxész
őstag
válasz
zolka95 #1027 üzenetére
Szerintem igen.
Márminthogy érdekes is, meg jó is. 2-3 értékelést is elolvastam a játékról, ezekben azt írták, hogy van olyan jó, mint az ACII, és hogy Edward megint egy nagyon jól sikerült karakter lett.
Hogy a jelen hogy fog alakulni, azt nem tudom, mert ugye azért a végét én sem néztem meg, de annyit talán elmondhatok, hogy itt-ott lesz deja vu.
Hogy ez mit takar, hadd ne mondjam el, ha még tényleg semmit sem tudtok róla.
Azt tudom, hogy a múltban mit keresnek, azt is tudom, hogy mi az a kis kristálykocka, amit még hónapokkal korábban kiszivárgtattak (be is lett ide linkelve képen), illetve van egy sejtésem, hogy ezzel a kockával mi lehet a céljuk a rosszaknak vagy a jóknak.
Ezt a sejtésemet félig-meddig igazolták egy játékban szereplő emaillel, és ha tényleg így lesz, akkor annyira szerintem nem fog rosszul alakulni a globális sztori.
[ Szerkesztve ]
-
Xerxész
őstag
Egy adatfájl az Abstergónál, ami a Desmond Akták nevet viseli.
2012. szeptember 1-től egészen 2013. október végéig (gondolom itt kezdődik majd a Black Flag jelenje) tartalmazza a jelen eseményeit. Minden fontos információ benne van, olyanok is, amik a játékokban nem voltak benne, illetve azokból nem derültek ki (pl. mindjárt az elején Desmond elrablása).Én az Assassin's Creed Wikián találkoztam vele, nekem nagyon bejött.
-
Xerxész
őstag
Gyorsabb voltam, gyorsabb voltam!
-
Xerxész
őstag
Pontosabban úgy írták, hogy a glyphekhez (ACII) és a clusterekhez (ACB) hasonló dolgok lesznek benne. Hogy ez most tényleg kódfejtés lesz-e, jó kérdés...én örülnék neki. Imádtam ezeket a minijátékokat, amikor a megfejtéssel egy-egy titkos infó kiderült az Első Civilizációval kapcsolatban.
Remélem, hogy tényleg lesznek ilyenek most is. -
emiki6
veterán
Csak annyi hogy valaki által jó pénzért kitalàlt történelmet tanulunk az iskolában, legalábbis magunkról. (Még valamelyik osztrák uralkodó irattatta. Ezért írtam az OMM-hoz)
Napóleon egyik tanácsadója mondta a következőt:
"Vedd el egy nép múltját és legyőzted őket" vagy valami hasonlót.[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
-
Xerxész
őstag
Annyit tudni csak, hogy Altairról fog szólni, de teljesen ez sem biztos...pletyka.
A biztos, hogy lesz...2015-ben lesz...a főszereplő Michael Fassbender lesz...ő fogja alakítani Desmondot és valószínűleg a múltban Altairt is.Nem hinném, hogy az első részt dolgozzák fel. Gondolom az Alma meg az Első Civilizációs vonás megmarad, de biztos, hogy nem fogja követni az első rész történetvonalát.
Az már egy más kérdés, hogy a magam részéről megnézném az első részt filmváltozatban is. -
FireKeeper
nagyúr
szerintem inkább örülj neki, ha nem az lesz... nem volt egyszerű megtalálnom, hogyan rakhatom át angol lokalizációra a játékot a szörnyű magyar fordításról. de amúgy nem kell félned, szerintem magyarul fog kijönni.
más: ugyan nem AC, de a Black Flag-hez hasonló fílingű sorozat készül, Black Sails címen. elvileg januárban indul, így az AC4 utáni levezetésnek/hangulatfenntartásnak, vagy ha addigra nem jön ki a játék, akkor hangulatfokozónak jó lehet. trailer itt
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Lost Records: Bloom & Rage – Tape 1 teszt
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Gitáros topic
- BestBuy topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ZBook Studio 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Sony 7.1 hangfalszett és Yamaha erősítő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest