Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
arpeen2
senior tag
Egy barátomnak szívok a gépével pár napja légyszi segítsetek.
ASRock 775i65G lap volt benne 512 ram és ugye venni kellett bele még 512-t. Itt jöttek a gondok. A Good RAM mellé tettem egy kingmaxot mindkettő 400-as (amik 333-on mennek mert egy 3GHz-es cerka van benne) természetesen nem mentek dualban de ez nem is volt fontos mert netezni, töltögetni kellett a gép. Szal jöttek a restartok mikor a két memcsi együtt ment a lapban, BIOS-ban engedélyeztem már a Flexibitily option-t is, meg spread spectrum, meg mindenféle butitást de nem mentek. OK mondom vittem két egyforma 512/400 memcsit tegnap azt már sikerült elérnem hogy a memtest nem írt hibát, de miután otthagytam a gépet 20 perc múlva hívtak hogy megint dobja a restartot. A legújabb bios van fent. Ja persze az új memcsiket már dualban kezeli/kezelNÉ ha tudná. Itt is butítottam már a rendszeren de egyelőre nem megy a dolog. Valakinek 5let, tanács ?
Még az este az jutott eszembe hogy a biosban van az a beállítás hogy ''configure timing'' ez ''By - SPD''-re van állítva. Az esetleg lehet hogy automatikusan nem jól állítja be az időzítéseket és manuálisra kellene állítani ?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 10W töltő nem használt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest