- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
Ilyen volt majd húsz éve is.
Úgy működött, hogy a billentyűzet oldalán volt egy lyuk. Amibe az egyetemi diákigazolvanyt kellett bele dugni. A csippen lévő adatok alapján beengedett a rendszer (Windows XP), vagy nem. De volt hozzá menedzsment alkalmazás is, bár azt nem használtam.
A háttér tár bármely gépen elérhető volt a könyvtárban. -
Amit szeretnél az egyrészt már eléggé scifibe hajlik, másrészt GDPR illetve személyiségi jogokat sért(het).
Szoba szinten automatikusan működő és olcsó jeladó/vevő szerintem infravörös alapokon lehetne megvalósítható, esetleg Bluetooth LE, mert az zsebből is működik, míg az IR optikai rálátást igényel. De legjobb, ha router szinten próbáljátok megoldani, ahogy fentebb javasolták.Illetve még egy eszembe jutott, ha minden laptop wifivel kapcsolódik, egy esp (wemos) figyelhetné a közelben lévő laptopok/eszközök Mac címét.
-
-
Szia!
Én talán értem, hogy mire gondolsz, de az ebben a formában nem foglalási rendszer, hanem foglaltsági.
Amire te gondolsz, az az rfid olvasó+rfid kártya, vagy valamilyen chipkártya, esetleg vonalkódos kártya. Ember jön, leül az asztalhoz, lehúzza a kártyát, ez megjelenik egy központi adatbázisban, amikor elmegy, újra lehúzza, vagy kihúzza. Meg lehet csinálni, de tök felesleges pénzkidobás lenne szerintem. Ráadásul ebben a rendszerben nem lehetne előre foglalni. Nem is tudom milyen use-case esetében lenne ez jó megoldás. -
ReFleXx
addikt
nem igazan ertem a kerdest. mire kellene a szenzor vagy minek?
ha most van egy weboldal ahol lefoglalhato az asztal akkor igazabol mi is hianyzik?elmondom nalunk hogy nez ki ez, van egy weboldal amin mint egy terkep megjelenik az iroda az asztalokkal, mar ott latni hogy melyik asztal foglalt es melyik szabad, ember raklikkel az altala valasztott asztalra es lefoglalja, odamegy es leül dolgozni. ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- Microsoft Excel topic
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Argos: Szeretem az ecetfát
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Synology NAS
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Corsair CX750M 750W Moduláris Tápegység
- DJI Mini 3 Fly More Combo drón telefonos távirányítóval
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- Dell 24" 1920x1080 full HD - webkamerás konferencia monitor hangszóróval! - gyári garancia 2028ig
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged