- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hyperion
senior tag
válasz
dave0825 #932 üzenetére
Ennyire azért nem kell ráparázni!
Elég jó a hibatűrő képessége/védelme a lapnak.
Egyszerűen figyelni kell működés közben. Ha túl meleg a tápcsati környékén akkor sok a bejövő fesz, ha villognak a ledek az arduinon, akkor alacsony a feszültség. Persze rá is mérhetsz, de nem kell túlmisztifikálni ezt a dolgot szerintem..Nem mondtam, hogy ne falba dugóssal használd, csak azt hogy válogass köztük!
Egy ardu pro kb 4-500Ft, uno talán egy ezres, mega van 2-3e.. Ennek tükrében én azt mondom hogy vágj bele, ne gondolkodj annyit. Ha valamit elbaltázol (Szvsz nem fogsz), esetleg veszel egy másikat és kész.
Ha hosszabb üzemidőre tervezel 9V-os betáppal, érdemes egy apró bordát ragasztani a fesz szabályzóra, ha zavar a melegedés!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest