- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrojDtroll
veterán
Én a másodikat választanám. A sima, eredeti Arduino-t. Kábelből én ajánlok még egy olyan csomagot, amibe olyan kábel van hogy tűs, beledugós. Kellesz még egy motorvezérlő Én ilyet használok, de az változik attól függően, hogy miylen motort használsz. Én robot építek, ahoz nekem még kellett: fotoellenállás,a fényérzékelőhöz, led a fényérzékelőhöz, ellenállás a ledhez előtét ellenállásnak, én vettemegy 4 kerék meghajtású robot vázat is, távolságmérő szenszort, rf kiegészítőt ha több robotom lesz tudjanak kommunikálni.
Attól függ mit szertnélmegoldani, hogy mit kell vásárolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest