- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Szalag kapcsán ha nincs feltűntetve miről van szó, akkor a legegyszerűbben úgy tudod eldönteni analóg vagy digitális, ha megvizsgálod a vezetősávokat. Analóg RGB jellemzően 4 sávos és Vcc, R, G, B a neve a sávoknak. WS2812b-nél pedig 3 sáv van csak: Vcc, Data (Din -> Dout), GND. Vagy négy sávos digitális WS2801 esetén: Vcc, Data, Clock, GND. De van két adatbuszos WS2813 is Data és Backup sávokkal, amivel összesen 4 sávos lesz ez is.
Aztán van egy rakás elfajzott elnevezés is, mint az APA??? különböző variánsai (ahol a ? egy típusszám), de lényegüket tekintve pont ugyanaz, mint a WS???? széria.
-
Janos250
őstag
"A terv, hogy egy WS2812 fog futtatni egy http servert és azon keresztül tudom majd vezérelni a szín beállításokat az Arduino Uno-n keresztül."
Na, én már végképp nem értem. Milyen szalag, milyen kontroller?AZ IRL540 jó.
"A legfogósabb kérdés számomra a LED szalag, mert nem nagyon láttam leírásokat a szalagokról, hogy az most analóg, vagy digitális"
Nézd meg, hány madzag megy bele. ha négy (R táp, G táp, B táp, GND), akkor analóg. Ha 3 (GND, táp, vezérlés), és gyakran még külön 2, hogy azon is lehessen tápot adni, ha valaki úgy akarja, akkor digitális. Bár a WS2813-nak szintén több bemenete van, mert ott van még egy plusz data volanl valamiért, de az úgyis drágább még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest