- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
" Mondjuk lehet, hogy erre magában az ESP is elég"
Így igaz, és úgy egyszerűbb.
"első körben Arduinoval együtt képzeltem el."
Na, úgy már bonyolultabb!
Ahhoz, hogy az AT parancsokat fogadja az esp, kell fusson rajta valami program. Úgy tudom, gyárilag van rajta valami ilyesmi, de ha valaki már töltött fel rá valami mást...
Én az AT parancsokat soha nem próbáltam, mert csak az esp-re rakni a programot egyszerűbb.
Én a másik oldaláról fognám meg. Az esp-re program, ami figyel, és küldi a POST,GET-et, és soros porton küldi az UNO-ra, amit mindenképpen az UNO-n akarnék. -
Teasüti
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest