- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Janos250 #6917 üzenetére
Fogalomzavar. Egy szerver nem attól szerver, hogy Te annak nevezed. Szerver az, ami nyit egy portot a külvilág felé, és azt figyeli, a kliens pedig, ami ezen keresztül a kommunikációt kezdeményezi. Ha a te szervered adatot küld a kliensek felé anélkül, hogy a "kliens" kezdeményezné, akkor ott bizony a szerver a kliens és kliens a szerver. Gondolom ez nem is megy anélkül, hogy a kliensed nyitna egy portot a kommunikációhoz.
Szóval “Ha úgy hápog mint egy kacsa, úgy jár mint egy kacsa, és úgy néz ki mint egy kacsa, akkor az egy kacsa.”A telnet részét nem értem pontosan, azt írtad, hogy telneten keresztül is küld adatot. Pontosan hová?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest