- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
BlackPriest #6302 üzenetére
Tavaly innen a fórumról wmati küzdött ezekkel. Próbál őt kérdezni!
Egyébként én is hozzád hasonlóan jártam. Először felment, és nagy mellényel azt mondtam, hogy könnyen megy ez. Aztán szívtam velük. (Ezekből van 5-6 féle). Csábított a 350 Ft körüli ár. Mert ennyi postával együtt, csak a magyar nepper árulja több mint dupláján, + posta, pedig ő is 350-ért veszi.
http://www.ebay.com/itm/Pro-Mini-atmega168-3-3V-8M-Arduino-Compatible-Nano-replace-Atmega328-/141772546768?epid=1088819475&hash=item21024d62d0:g:5EUAAOSwHjNV8-GN
Meguntam a macerát, megállapítottam, hogy ez a panel csak mazochistáknak való, és elajándékoztam őket valakinek, aki azt mondta, neki kellenek.
Aztán később egy maradékot újra megpróbáltam, és akkor valahogy rájöttem a nyitjára, de már nem emlékszem mi volt, úgy rémlik, valami a reset nyomásával volt kapcsolatos.
Állítólag, ha a DTR is be van kötve, akkor megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Lexus, Toyota topik
- Formula-1
- Mindenki Z Fold7-et akar
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Futás, futópályák
- Projektor topic
- Tölthető a Battlefield 6 nyílt bétája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest