Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tankblock
aktív tag
válasz
Oryctolagus
üzenetére
-
válasz
Oryctolagus
üzenetére
Szia! Én smart car-t építettem, olyasmi igényekkel, amit te is írtál. Most én is lánctalpast kezdtem építeni. Én Mega board-ot javaslok a nagyobb memória és a sok láb miatt, motor shield-et ilyet használok, nagyon jó minőségű, és csak két lábat igényel, i2c buszos (Uno-nál ez még nagyobb jelentőségű a kevesebb láb miatt). Valamint hc-06 bluetooth-t, filléres, nagydíj könnyű vele dolgozni és rengeteg Android app van hozzá a távirányításhoz. Ha segítség kell, írj privátot, szívesen megosztom a tapasztalataimat.
-
Janos250
őstag
válasz
Oryctolagus
üzenetére
Srácok, ne legyetek már ennyire balekok, hogy a vateráról rendeltek ilyesmit. Ezek az eladók nem csinálnak mást, mint a Ti címetekre megrendelik ebayen az árut, nem ritkán dupla áron.
Őket - érdekes módon - nem cseszegeti az adóhivatal. Vagy azért nem, mert nagykutyák állnak mögöttük, vagy az is lehet, hogy külföldről intézik álnéven a rendeléseket.
Lássuk pl. "New L298P Shield R3 DC Motor Driver Module 2A H-Bridge 2 way Fr Arduino UNO 2560" holmit: ott van a vaterán, hogy Kínából jön az áru, tehát ugyanakkor érkezik meg, mintha saját magad rendeled meg, csak a vaterás csajnak - ha valóban egy csaj egyáltalán - is fizetsz majdnem ugyanannyit, tehát majdnem dupla áron veszed!
Ha nem tudjátok, hogyan rendeljétek meg, leírjuk, de ne ezeknek adjátok a pénzeteket, már csak az elv kedvéért se! Ha megnézed, hogy nagyjából hétezer db. árut adott így el, könnyen kiszámíthatod, hogy egy kisebb lakás árát szedte el másoktól anélkül, hogy valami érdemlegeset tett volna!
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- alza vélemények - tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Arc Raiders
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ROG Strix G731GW 17.3" FHD IPS i7-9750H RTX 2070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy A26 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dali Concept 1
- X1 Nano Gen1 13" 2K IPS i7-1160G7 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold