- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
+ javaslom a reset labat 1k-n keresztul felhuzni a tapra, mert ott is van kondi, ami tultoltodhet, attol is meghulyulhet.
Én itt nem látok kondit, ellenben fel van húzva elvileg a reset pin.
De gyakorlatilag nem látok az enyémen egyetlen leágazást sem ellenállás felé. -
Teasüti
nagyúr
Z-diódával földre
húznicsatolni a portokat működhet? Mint a Ruggedunio megoldása, csak túlfesz helyett ESD-re való tekintettel.
Vagy mintha vhol olvastam volna, hogy létezik külön ESD ellen védő dióda is.
Esetleg egy bypass filter, mint a betápnál?Még az is eszembe jutott, hogy földelt vezetékkel csavarnám be érpárba az adatbuszokra menő vezetékeket. Ez jó ötlet?
A kapacitív érzékelő viszont kérdőjeles, bár végső elkeseredésemben azt is be lehetne csavarni, de gondolom alaposan hazavágná az érzékenységet. ADCTouch library okán az csak egy kopasz vezeték.Örülök amúgy ennek a tapasztalatnak, máris mennyi új fogalmat tanultam ma!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 eladó
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest