Hirdetés
- Meggyi001: A kérdés...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- gerner1
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
válasz
Teasüti
üzenetére
ezekre a cuccokra rákeresve remek tutorialokat lehet találni netszerte, én nem félnék belevágni...
- arduino stepper motor ULN2003
- arduino 1602 LCD
- arduino IR remote receiver
...stb... egyébként ezt találtam hozzá: [link] továbbá a sparkfun, adafruit stb oldalakon érdemes nézelődni
szerk: de tényleg megveheted az eredetit is - nem akarok turkálni a zsebedben, ha neked nem fáj ekkora összeg akkor nyugodtan! csak ha én összeszámolnám hogy az utóbbi 7-8 évben hány ezer dollárt fizettem ki kína felé, és ha azokból mind eredeti/márkás/drága verziót vettem volna akkor hány tízezer $-ra rúgna, hát inkább már az ezrekbe se akarok belegondolni

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Silvercrest Rajztábla
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkold