- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lauterbrunnen
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghandi
aktív tag
Az a baj hogy nem pontosan ugyan ez a tipus amit linkeltem. Ugyan azok a feszültség,teljesítmén,méret stb,csak ebben nincsen sorkapocs,csak 2kábel megy a ventilátorhoz,és van rajta egy kondi.
Most egy kicsit zavarban vagyok.Akkor most jó nekem az a dimer amiket bacus ajánlott vagy nem?
Mint ahogy irtam nem igazán vagyok elektronikából profi. NYÁKot kb 10éve martam utoljára kezdetleges módszerekkel(sósav+hiperol) akkor is csak egyszerübb 12dB-es hangváltónak valót csináltam.
Ha kapok egy pontos alkatrészlistát NYÁK tervet akkor akkor nagy esélyel meg tudom csinálni,de nem értek annyira hozzá hogy számolgassak értékeket,nem tudom milyen tranyó vagy ic pontosan mit tud,hiába nézem meg az adatlapját akkor sem értem a lényeget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardcore café
- Google Pixel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest