- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
senior tag
válasz
.-..-. #22866 üzenetére
Nekem az Arduino Esp32 valami nem jol mukodo boot loaderrel jott, esett kelt, mindenfele ritualet kellett csinalnom hogy valtogassak feltoltes es alkalmazas mod kozott. Aztan frissitettem a boot loadert es minden out of box kezdett mukodni. Nem volt szukseg gombokat nyomogatni. Probald frissiteni a bootloaderet.
-
válasz
.-..-. #22866 üzenetére
Viszont egyáltalán nincs az usb listában az esp32.
De nem is csoda, mivel nem tudom átrakni flash/download módba.De, akkor is meg kellene jelennie az usb listában, legalább mint ismeretlen eszköz, mert bármi is van magán az ESP-n, van a board-on egy uart eszköz, ami akkor is kommunikál a dróton, ha nincs mögötte semmi. Windows-on legalábbis mindenképp megjelenik. Nézd meg egy windows-os gépen is, ha még nem tetted.
Az az érzésem, hogy az usb porttal, illetve magával az uart chippel van gond, próbáld a külső eszközt rákötni.
Esetleg az usb portot próbáld megtisztítani. 🤔
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Projektor topic
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 25
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged