- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
2thletme2day
őstag
válasz
its_grandpa #21981 üzenetére
A 101-es sorban lévő 23:46-ot csak azért írtam be, hogy lássam, hogy kijelzi-e rendesen az első digitet. A válaszb sajnos nem. Az első digit első szegmense működik csak.
A LEDCLOCK_COUNT nálam azért nem 216 hanem 252 mert 24 órás formátumú órát csináltam. Az eredeti pedig csak 12 órás formátumú ahol az legelső digit csak az egyest jeleníti meg.
Az offset értékét kell változtatni? Csak mert szerintem az offset ugyanaz maradhat. Annyi a különbség, hogy most az első digit nem csak 2 szegmensből áll hanem 7-ből.
Tessék. Az elmaradt github link a projekthez. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest