- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
2thletme2day
őstag
válasz
its_grandpa #21981 üzenetére
A 101-es sorban lévő 23:46-ot csak azért írtam be, hogy lássam, hogy kijelzi-e rendesen az első digitet. A válaszb sajnos nem. Az első digit első szegmense működik csak.
A LEDCLOCK_COUNT nálam azért nem 216 hanem 252 mert 24 órás formátumú órát csináltam. Az eredeti pedig csak 12 órás formátumú ahol az legelső digit csak az egyest jeleníti meg.
Az offset értékét kell változtatni? Csak mert szerintem az offset ugyanaz maradhat. Annyi a különbség, hogy most az első digit nem csak 2 szegmensből áll hanem 7-ből.
Tessék. Az elmaradt github link a projekthez. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged