- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
vargalex #21640 üzenetére
Először is köszönöm a gyors választ.
Mivel ilyenkor már nincs serial a debug-hoz, nem tudom marad-e nyitva valami.
Relé nélkül, tesztpadon használva a log szerint nem látni problémát, kliens megjelenik, jön a request, megy a response.
Hiba esetén a request-et sem fogadja az ESP-01, csak karikázik a browser.
Értelemszerűen nincs response sem ilyenkor.
Mintha nem létezne a 80-as porton semmi.Kódot erről most azért nem osztok meg, mert közben rájöttem, hogy nem tetszik ez a github-os minta, ami alapján elkészült és kitaláltam, hogy másképpen oldom meg.
Ha esetleg nem sikerül és visszatérek ehhez, akkor megosztom.
Nem akarom, hogy kevered legyen itt a topicban a mostani és az újabb verzió között.Alapvetően nem szeretem ha network dolgok (ez esetben: wifi, webserver) a loop() részben vannak kezelve.
Átírom az egészet szerintem "event-handler" megoldásra és talán asszinkron működésre.
Meglátjuk hogyan sikerül. Ha teljesen elakadok vele, akkor jövök(Köszönöm mégegyszer a segítő szándékot.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest