Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Safe Mode az agyban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
Wolfram
üzenetére
" nem kellene barebone " Valamit nem értek! Hová kellene barebone?
Ha vezetékezek, akkor hogyan illeszteném a BME280-as lapkát a routerhez?Ha teljesen el szeretném kerülni az összes hókusz-pókuszt, akkor az első ilyen probléma után eladnám az eddig összejött cuccaimat és megvennék egy gyári, működő, drága valamit. Igaz, hogy ekkor megszűnik az építés szépsége, az ezirányú tanulás és a pénztárcám tartalma is erősen megcsappanna...
A vásárolt masina pedig vagy jó lenne a célra vagy nem.
Ne érts félre: inkább ismerkednék ezekkel a lapokkal, mert érdekel! Régen sem adtam fel akkor, amikor az első -saját tervezésű és kivitelezésű- panelom nem 'akart' elsőre működni! Átnéztem a kész panelt, megtaláltam a hibát és kijavítva máris jó volt! 12éves lehettem, amikor csinálgattam! Édesapám egyből tudta a hiba forrását, de inkább csak halványan utalt rá és nem javított ki egyből! Használt alkatrészekkel voltam kénytelen dolgozni, de az összeszedésük és a méretük szerinti tervezésük volt a szép benne! Akkor még nem volt számítógép, internet, tervezőprogram, levilágítás, stb! Mindent egy négyzetrácsos papíron terveztem meg, majd áttükröztem - átjelöltem az előkészített panelra, majd egy fogpiszkálóval festettem meg a leendő vezetőszálakat nitró alapú festékkel! Még a színére is jól emlékszem! Sötétzöld volt... Ezzel volt rendesen hókusz-pókusz!
Pedig csak egy egyszerű, kéttranyós villogóról volt szó, ami egy zseblámpaizzót villogtatott!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ha vezetékezek, akkor hogyan illeszteném a BME280-as lapkát a routerhez?
Pedig csak egy egyszerű, kéttranyós villogóról volt szó, ami egy zseblámpaizzót villogtatott!
ekkold