- Argos: Szeretem az ecetfát
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Blasius #19716 üzenetére
Én nem látok benne hibát. Viszont most döbbentem rá, hogy én a Serial.begin után mindig teszek egy delay(1000)-t, de már fogalmam sincs, miért.
Valami itt van róla:
https://forum.arduino.cc/t/delay-for-serial-print/954782
Nem látok benne kivetni valót, én legfeljebb az if-eket Case-el oldottam volna meg, mert az jobban áttekinthető, de ugyanarra fordítódik. -
válasz
Blasius #19716 üzenetére
Nem tákolt ez attól, hogy tettél bele késleltetést, miért lenne? Figyelembe kell venni a hardverek sajátosságait. Ha jól értelmezem, a GPS modul az adatot adagokban küldi az UNO-nak. Az UNO több sort vár a feldolgozáshoz, de a GPS egy sor után nem kezdi meg a következő adag küldését, hanem vár valamennyit (nyilván műszaki okból, nem kitolásból
). Neked ezt ki kell várni a fogadó oldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Apple asztali gépek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Peugeot, Citroën topik
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Sorozatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged