Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DougButabi
tag
Én ugyanebben a cipőben jártam mint Te, csak úgy beledobáltam a kosárba ami eszembe jutott.
A mostani tapasztalatom, illetve amit kifelejtettem akkor, de tudom ajánlani:ch340-estől nem kell félni, van driver.
breadboard mindenképp, mert alap. picit is nagyot is.
+1 nano, hogy tudd tesztelni az RF átvitelt
RF kit, ha már van nano-d.
Mindenféle kábel (male-male nem elég, male-female, female - female) készülj mindenre, sose lehet tudni.
Ellenállások, mert ez kell alap szinten is.
Ez is kell-het, én egy hónapja nem kötöttem be az RTC-met, mert nem lehet rádugni a breadboard-ra. (persze ha lenne male-female kábelem....)Most ez jutott eszembe, de a lista bővül sajnos...
-
gyapo11
őstag
Csomagban mindig olcsóbbak a cuccok, csak lesz egy halom fölösleges is. Ha meg mindig azt veszed, ami éppen kell, akkor mindig várni kell rá, előfordulhat, hogy mégsem pont az kell.
Az uno szerintem is jó választás, mert mehet rá a shield is, bedugós dróttal is lehet tesztelni, és nem sokkal drágább, mint egy nano.
Tápnak usb-s dugasztápot használok, amivel a telót töltöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Arc Raiders
- Vírusirtó topic
- Milyen autót vegyek?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- alza vélemények - tapasztalatok
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- i5 12500/ RTX3060 12GB/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG Flow X13 GV301QC ALAPLAPHIBÁS laptop, javítandó vagy alkatrésznek
- Gigabyte G6X 9KG-43HU854SD (Bontatlan)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold