Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Én a hasonló dolgokat úgy oldottam meg, hogy olyan kész mikrokontrolleres panelt tervezek rá az én panelomra, amin minden szükséges dolog rajta van. Mivel én csak ESP32-t használok praktikus ok miatt, nem teszek fel panel képet, de korábban párat már tettem fel. Ha megnézzük az Easyedán lévő megosztott panelokat, többnyire ott sincsenek a kontrollerek egyedileg ráforrasztva, hanem kész panel van beleillesztve a user panelbe.
-
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Nem feltétlenül szükséges USB a feltöltéshez, használhatod az ICSP csatlakozó lábait is a feltöltéshez:
Ehhez persze kell egy ISP programozó, ha nem akarsz ebbe beruházni, akkor egy másik UNO-t is lehet használni (Arduino as ISP). Ehhez még bootloader sem kell.
Szükséges külső 16MHz-es oszcillátor vagy elhagyható?
Hát a Nano-n eleve van külső oszcillátor, te anélkül szeretnéd használni? Asszem van rá mód, hogy belső oszcillátort használjon, de ahhoz, hogy átállítsd, kell egy külső oszcillátor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- PlayStation 5
- Kiviszi a CES-re csúcskábelének prototípusát a HDMI LA
- BestBuy ruhás topik
- iPhone topik
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- AliExpress tapasztalatok
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Update 12.17. 00:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16-24GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Asus ROG Strix Scope Deluxe /DE/Red switch/
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold