- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dißnäëß #16819 üzenetére
Most volt időm végigolvasni ez a hosszú hozzászólást
Eddig abban a hitben voltam, hogy egy graceful shutdown után áramtalanítani is szeretnéd minden alkalommal az eszközt (magamból indultam ki). Ha tervezetten mindig áram alatt lesz, és csak az esetleges áramszünetekre kell a backup megoldás, akkor valóban inkább valami elemet kellene használni, pl 2db CR2032.
A számláló nullázására én megint más metódust használnék
Ha nem lesz kijelző, akkor lehetne 3db RGB led (vagy egyszerűen csak 3db led) mint állapot visszajelző, olcsó és hatékony megoldás.
Érdemes lenne a csövek hőfokának mérését is bevenni a projektbe, ahogy írtad, elég fontos paramétere a működésnek. Vagy külön termisztorral, vagy esetleg a fűtőszál ellenállásának a változásával, ahogy a forrasztópákáknál szokás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest