Hirdetés
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- droidic: Safe Mode az agyban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
ekkold
üzenetére
Szia!
Ügyes megoldás!
Köszönöm a fáradozásaidat! A bajom azzal van, hogy nem csak különféle színeket villantok fel egyforma ideig, hanem elindulok pirossal, majd átúsztatom az elérhető összes szín érintésével, kb 15 másodperc alatt, majd villogtatok további színeket, majd ismét úsztatom a színeket, de félperces idő alatt megy el az elejétől a végéig. Ezért is használtam a color - delay párost és fix értékeket folyamatosan. A rendelkezésre álló tárhely majd' 1/5 részét el is foglaltam ezzel az igen buta és kezdetleges kóddal.
A végeredmény viszont -szerintem- egész jól néz ki. Ettől függetlenül bontok egy NANO-t és arra feltöltve megnézem, hogy a szépen megírt kódodat, hogyan tudom teljesenelrontania saját ötleteim szerint kiegészíteni!?
Ezért is hagynám ki az A és B átkapcsolásának lehetőségét...nincs rá szükség, mert elég hosszú, változatos effektusok kerültek a kódba. Mindössze a futási idő lekapcsolása lenne leginkább érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Star Trek
- Android játékok topikja
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Battlefield 6
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Sony G 24-105 f/4 - Sigma 50mm f/1.4 Art (SONY E)
- Összeszerelésre váró komplett gépezet várja új gazdáját!
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Asus P5a-b Ss7 dobozos alaplap / K6-2+ 500mhz / Voodoo 3 /Awe 64 / Big Box Game
- Eladó 82 colos 4K HDR Samsung TV
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Köszönöm a fáradozásaidat! A bajom azzal van, hogy nem csak különféle színeket villantok fel egyforma ideig, hanem elindulok pirossal, majd átúsztatom az elérhető összes szín érintésével, kb 15 másodperc alatt, majd villogtatok további színeket, majd ismét úsztatom a színeket, de félperces idő alatt megy el az elejétől a végéig. Ezért is használtam a color - delay párost és fix értékeket folyamatosan. A rendelkezésre álló tárhely majd' 1/5 részét el is foglaltam ezzel az igen buta és kezdetleges kóddal.
A végeredmény viszont -szerintem- egész jól néz ki. Ettől függetlenül bontok egy NANO-t és arra feltöltve megnézem, hogy a szépen megírt kódodat, hogyan tudom